پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۸ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۰۵

جانشین فرماندهی انتظامی دیر:

محموله بزرگ مشروبات الکلی در شهرستان دیر کشف شد

محموله بزرگ مشروبات الکلی در شهرستان دیر کشف شد

بوشهر - جانشین فرماندهی منطقه انتظامی شهرستان دیر از کشف بزرگترین محموله مشروبات الکلی در شهرستان دیر خبر داد.

سرگرد یونس دهقانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در راستای برخورد جدی و همه جانبه با محموله‌های کالای قاچاق بویژه کالای قاچاق ممنوعه برنامه‌های عملیاتی و اطلاعاتی ویژه‌ای داریم.

وی بیان داشت: برابر اخبار واصله از ورود محموله کلان مشروبات الکلی به سطح شهرستان دیر، بلافاصله موضوع در دستور کار  پلیس شهرستان قرار گرفت.

دهقانی خاطرنشان کرد: با پیگیری های مستمر شبانه روزی مسجل شد که موضوع صحت دارد و با توجه فوریت امر و اینکه متصور است قاچاقچیان قصد خروج کالا ی ممنوعه  را از شهرستان دارند بلافاصله عوامل انتظامی وارد عمل شدند.

وی ادامه داد: با استفاده از شگردهای خاص پلیسی محل دپو کالای قاچاق در منزل شخصی به نام «ن پ» شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی از محل بازرسی که تعداد ۲ هزار و ۶۲۹ قوطی انواع مشروب الکلی به انداره و مارک‌ها مختلف کشف و ضبط شد.

جانشین فرماندهی منطقه انتظامی شهرستان دیر ارزش کالای مکشوفه ۲۰ میلیارد ریال عنوان کرد.

کد خبر 3999027

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha