به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی یوسفی درباره شرایط تیم فوتبال پارس جنوبی جم اظهار داشت: ما نمیخواهیم زنگ تفریح دیگران باشیم.
وی اضافه کرد: بازیکنانی مثل مهدی طارمی و حسین ماهینی از همین استان رشد کردهاند؛ پس مانند آنها را میتوان در استعدادهای استان پیدا کرد و توسعه داد.
یوسفی با بیان اینکه چمن ورزشگاه ما زیر کشت است و اسکوربرد و نور ورزشگاه را هم ترمیم میکنیم، افزود: اصلا ممکن نیست که از جم خارج شویم و چنین چیزی برای ما تعریف نشده است.
مدیرعامل منطقه ویژه پارس ادامه داد: آقای تارتار را بسیار بااخلاق دیدیم که فوقالعاده حرفهای رفتار کرد. او مربی بدون حاشیه ای است و از او تشکر میکنیم.
وی افزود: وقتی از ٣٠ هزار نفر جمعیت کل شهر جم، ١۵ هزار نفر به ورزشگاه میآیند، یعنی مردم این تیم را دوست دارند و از آن لذت می برند.
نظر شما