پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ خرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۳۲

پرویز اذکایی ۱۴ هزارجلد کتاب وقف کتابخانه مرکزی همدان کرد

پرویز اذکایی ۱۴ هزارجلد کتاب وقف کتابخانه مرکزی همدان کرد

پرویز اذکایی، بیش از ۱۴ هزار جلد کتاب به ارزش بیش از ۴ میلیارد و پانصد میلیون تومان را وقف کتابخانه مرکزی همدان کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر،  پرویز اذکایی، بیش از ۱۴ هزار جلد کتاب به ارزش بیش از  ۴ میلیارد و پانصد میلیون تومان را وقف  کتابخانه مرکزی همدان کرد.

حجت‌الاسلام علی حسینی،  مدیر کل اوقاف وامور خیریه استان همدان با بیان این مطلب گفت: در سالجاری شاخص‌ترین وقف استان  توسط دکتر پرویز اذکایی، صورت گرفته است ..

وی خاطرنشان کرد: وقف ۱۴ هزار جلد کتاب توسط دکتر اذکایی برای  کتابخانه مرکزی همدان شاخص‌ترین وقف  امسال است  که ارزش آن بیش از  ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برآورد شده است.

دکتر پرویز اذکایی، نویسنده، ادیب و چهره ماندگار همدان به سال ۱۳۱۸ خورشیدی درهمدان متولد شده است.وی تحصیلات خود را در شهر همدان و تهران و سپس در دانشگاه منچستر (انگلستان) طی کرد، مطالعات وی به طور عمده در تاریخ و فلسفه  بوده است .این استاد برجسته در رشته‌های کتابشناسی ، رجال‌شناسی و تاریخ علم دارای تألیفات فراوان  است.

بیش از ۴۰۰ عنوان اثر از وی طبع و نشر شده، که عبارت از ۴۰ کتاب و ۷۰ رسالهٔ علمی، و مابقی گفتارهای بلند و کوتاه در دایرة‌المعارف‌ها و نشریات معتبر داخلی و خارجی است.

کد خبر 4003858

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha