پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲ تیر ۱۳۹۶، ۱۲:۴۳

بازگشت مربی و بازیکن فصل گذشته به تمرینات پرسپولیس

بازگشت مربی و بازیکن فصل گذشته به تمرینات پرسپولیس

تمرینات صبح جمعه سرخپوشان در شرایطی برگزار شد که بازیکن و مربی فصل گذشته این تیم در تمرین حضور داشتند.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال پرسپولیس که خودد را برای حضور در فصل اینده فوتبال آماده می کند صبح امروز تمریناتش را در ورزشگاه شهید کاظمی پیگیری کرد. در این تمرین بازیکنان زیر نظر برانکو کارهای تاکتیکی را پشت سر گذاشتند.

فرشاد احمدزاده و سرتن چوک بازیکن و مربی فصل قبل سرخپوشان نیز از امروز به تمرینات اضافه شدند. احمدزاده طی روزهای گذشته غیبت داشت و عنوان شده بود که به خاطر برخی مسائل با باشگاه مشکل دارد.

کد خبر 4012602

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha