پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۴ آبان ۱۳۸۵، ۱۰:۳۹

نمايندگان مجلس در تذكرات مكتوب به رئيس جمهور و اعضاي كابينه خواستار شدند:

برخورد با عوامل انتشار مطالب توهين آميز عليه روحانيت/ جلوگيري از ايجاد بازار سياه و دلال بازي در فروش بليط مسابقات مهم ورزشي

برخورد با عوامل انتشار مطالب توهين آميز عليه روحانيت/ جلوگيري از ايجاد بازار سياه و دلال بازي در فروش بليط مسابقات مهم ورزشي

پاك نژاد نماينده يزد در تذكر به وزراي كشور و اطلاعات خواستار پيگيري و برخورد سريع با عوامل انتشار مطالب وهن آميز جلسه مفاخر انقلاب و روحانيت پاك در صحنه و مورد تاييد حضرت امام مرحوم آيت الله روح الله خاتمي شد.

به گزارش خبرنگار پارلماني مهر، غلامعلي حداد عادل در آغاز جلسه علني امروز مجلس شوراي اسلامي تذكرات مكتوب نمايندگان به مسئولان اجرايي كشور را قرائت كرد.

بر اين اساس، سادات موسوي  نماينده مباركه در تذكر به وزير نفت خواستار تسريع در راه اندازي مراكز سوخت رساني ايران در خليج فارس و تنگه هرمز شد.

پاك نژاد نماينده يزد و صدوق در تذكر به وزراي كشور و اطلاعات، خواستار پيگيري و برخورد سريع با عوامل انتشار مطالب توهين آميز عليه مفاخر انقلاب و روحانيت پاك در صحنه و مورد تاييد حضرت امام مرحوم آيت الله روح الله خاتمي شد.

محمدي نماينده فريدونشهر و تمدن نماينده شهركرد در تذكر به وزير رفاه و تامين اجتماعي خواستار كاهش ميزان حق بيمه رانندگان كاميون هاي سنگين و مشاغل و حرف آزاد شدند.

نعمت زاده نماينده قائم شهر در تذكر به وزير نيرو بر رسيدگي به علت تاخير در پاسخگويي به مكاتبات نمايندگان مجلس و سردرگمي چندين ماهه نامه ها در ادارات مختلف وزارتخانه تاكيد كرد.

قنبري نماينده ايلام در تذكر به وزير اطلاعات خواستار شناسايي عاملان انتشار شب نامه عليه اينجانب و مشخص نمودن ارتباط آن با طرح استيضاح وزير جهاد كشاورزي شد.

يحيي زاده نماينده تفت و ميبد، ميرتاج الديني نماينده تبريز، تمدن نماينده شهركرد و شايق نماينده تبريز در تذكر به رئيس جمهور خواستار صدور دستور براي جلوگيري از ايجاد بازار سياه و دلال بازي در فروش بليط مسابقات مهم ورزشي با توجه به تجربه تلخ چند ساله گذشته شدند.

پورفاطمي نماينده دشتي و تنگستان در تذكر به رئيس جمهور خواستار دستور رعايت عدالت در تخصيص اعتبارات و كمك به تيم هاي ورزشي از سوي دولت شد.

اميري نماينده كردكوي ، بركت نماينده مينودشت ، نديمي نماينده لاهيجان و سياهكل ، قره خاني نماينده علي آباد كتول، منصري نماينده راميان و آزاد شهر ، راهب نماينده تنكابن ، قاسم زاده نماينده بابل، نعمت زاده و رعيت از قائم شهر و سوادكو، حق شناس نماينده بندر انزلي و حيدري نماينده لنگرود در تذكر به وزير جهاد كشاورزي بر جلوگيري از برخورد نامناسب يگان حفاظت و حراست دريا با صيادان حاشيه ساحلي به خصوص در شهرستان تركمن تاكيد كردند.

عطارزاده نماينده بوشهر در تذكر به وزير كشور خواستار جلوگيري از برخورد غير منطقي نيروي انتظاي با كارگران گمرك ديلم شد.

کد خبر 402282

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha