جعفر کهن، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شهرداری رباط کریم در دو کارگروه فرهنگی و گردشگری مجمع جهانی شهرداران راه ابریشم عضو شد.
وی با اشاره به بهره گیری از این پتانسیل برای شناساندن ظرفیت های شهر تاریخی رباط کریم جذب گردشگر و در نهایت رونق اقتصادی در شهر اظهار داشت: برگزاری این همایش در شهرهای مسیر ابریشم می تواند منجر به سرمایه گذاری و توانمند سازی شهرهای مسیر شود و یکی از مهمترین اهداف برگزاری این مجمع رسیدن به توسعه پایدار شهری این شهرها است.
مدیر روابط عمومی شهرداری رباط کریم با بیان اینکه باید از هر ظرفیتی برای رونق گردشگری استفاده کرد، افزود: امیدواریم بتوانیم در فصل بعدی میزبانی این همایش در شهر تاریخی رباط کریم را شاهد باشیم و از این ظرفیت برای تقویت و رونق اقتصادی –فرهنگی و گردشگری بهره ببریم .
بر اساس این گزارش، همایش شهرداران راه ابریشم به میزبانی شهر تاریخی فرهگی دامغان در حال برگزاری است و در آن راه اندازی شبکه گردشگری شهرهای مسیر ابریشم تصویب و برای این منظور سه کارگروه در حوزه های گردشگری فرهنگی و اقتصادی فعال شده است.
نظر شما