پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ تیر ۱۳۹۶، ۹:۴۰

افزایش مجدد ریزگردها؛

پنجمین روزآلوده تیرماه برای اراک رقم خورد/اعلام وضعیت هوای ناسالم

پنجمین روزآلوده تیرماه برای اراک رقم خورد/اعلام وضعیت هوای ناسالم

اراک- مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: هوای شهر اراک در روز هجدهم تیر ماه، به علت غلظت فراتر از حد مجاز ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون، در وضعیت ناسالم قرار گرفت.

سعید محمودی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شاخص کیفیت هوای شهر اراک در روز شنبه هفدهم تیر ماه، ۸۲ بود که بیانگر وضعیت هوای سالم است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی افزود: میزان غلظت ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون در هوای اراک صبح روز یکشنبه هجدهم تیر ماه، ۴۳میکروگرم بر مترمکعب اندازه گیری شد که بیش از حدمجاز است.

وی بیان کرد: حد استاندارد میزان غلظت ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون در هوا، ۳۵میکروگرم بر مترمکعب است، بنابراین طی روز جاری وضعیت هوای ناسالم برای گروه های حساس در شهر اراک اعلام می شود.

محمودی خاطرنشان ساخت: شهر اراک در تیرماه جاری چهار روز را با آلودگی و شرایط هوای ناسالم پشت سر گذاشته و امروز پنجمین روزی است که هوای این شهر به علت غلظت ذرات معلق و ریزگردها، در وضعیت ناسالم قرار دارد.

وی ادامه داد: کیفیت نامناسب هوا و وضعیت ناسالم برای گروه های حساس، شرایطی است که برای کودکان، زنان باردار، بیماران قلبی و تنفسی و سالمندان زیان بار بوده و این افراد به جز موارد ضروری باید از رفت و آمد در محیط شهری و مناطق پرتردد خودداری کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی با اشاره به شمار روزهای ناسالم هوای شهر اراک در سال ۹۵ تصریح کرد: شهر اراک طی سال گذشته، ۱۰۵روز آلودگی و هوای ناسالم را پشت سر گذاشت که از مجموع این روزها، یکصد روز در وضعیت هوای ناسالم برای گروه های حساس و پنج روز نیز در شرایط ناسالم برای تمام گروه های جمعیتی قرار داشته است.

کد خبر 4025373

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha