پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ تیر ۱۳۹۶، ۱۲:۰۷

پس از توضیحات وزیر جهاد کشاورزی؛

نماینده تنگستان از توضیحات حجتی درباره تعاونی های روستایی قانع شد

نماینده تنگستان از توضیحات حجتی درباره تعاونی های روستایی قانع شد

نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس از توضیحات وزیر جهاد کشاورزی درباره وضعیت تعاونی های کشاورزی روستایی قانع شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی سوال ملی سیدکمال الدین شهریاری نماینده مردم دشتی و تنگستان از محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی درباره نحوه عملکرد تعاونی های کشاورزی روستایی (زیرمجموعه سازمان تعاون روستایی) مطرح شد و در دستور کار قرار گرفت.

نماینده سوال کننده در سوال خود این نکته را مطرح کرد که چرا سازمان تعاون روستایی بر اساس اهداف تعیین شده در اساسنامه در خصوص وظایف خود از جمله جمع آوری، نگهداری و خرید محصولات روستاییان و کشاورزان از طریق اتحادیه های تعاونی روستایی، تبدیل و بسته بندی محصولات کشاورزی، حمل و نقل محصولات کشاورزی و مایحتاج کشاورزان عضو تعاونی و نیز ایجاد تاسیسات لازم برای نگهداری محصولات تولیدی اقدام نمی کند؟

وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به سوال نماینده دشتی و تنگستان به سنگین و پیچیده بودن حجم عملیات تولید و توزیع محصولات کشاورزی اشاره کرد و گفت: این عملیات حجمی در حدود ۱۲۰ میلیون تن دارد که ایجاد تعاونی های توانمند که زنجیره تولید را به خوبی بشناسند و مدیریت کنند، در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: تاکنون ۵۷۰ طرح تکمیلی توسط این تعاونی ها تهیه شده که حدود هزار میلیارد تومان سرمایه ایجاد می کند، البته در این بخش نارسایی هایی هم داریم که تلاش می کنیم تا آنها را برطرف کنیم.

نماینده سوال کننده در پایان با بیان برخی انتقادات و اشکالات به عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در زمینه مدیریت تعاون روستایی گفت: با توجه به شخصیت آقای حجتی که از وزرای انقلابی هستند نیاز به رای گیری برای این سوال نمی بینم اما درخواست می کنم این مشکلات را حل کنند.

به این ترتیب با قانع شدن نماینده سوال کننده، سوال به رای گذاشته نشد.

کد خبر 4025603

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha