پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۸

خطیب جمعه شادگان:

شورای نگهبان نهادی مستحکم در دفاع از اسلام و انقلاب است

شورای نگهبان نهادی مستحکم در دفاع از اسلام و انقلاب است

شادگان - خطیب جمعه شادگان، شورای نگهبان را از مهم ترین ارکان نظام جمهوری اسلامی ایران داتست و گفت: شورای نگهبان نهادی مستحکم در دفاع از اسلام و انقلاب است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین سید مجید شرفی در خطبه های نماز جمعه این هفته شادگان که در محل مسجد حضرت امیر المومنین (ع) این شهر برگزار شد، با توصیه خود و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی اظهار کرد: رعایت تقوا و پرهیزگاری و دوری از گناه و ناپاکی، رمز سعادت دنیوی و اخروی است و همواره باید از گناه دوری کنیم.
وی با گرامیداشت ۲۵ تیرماه سالروز تأسیس سازمان بهزیستی گفت: وجود سازمان بهزیستی و امثال آن‌ که برای حمایت و رفع مشکلات طبقه محروم و معلول جامعه بوده، نشانه توجه و اهتمام نظام اسلامی به این قشر جامعه است.
خطیب جمعه شادگان افزود: بهزیستی یکی از دستگاه هایی است که افراد نیازمند تحت پوشش آن قرار دارند؛ بنابراین هر چه قدر به این نهاد کمک شود، اندک است و مردم باید کمک به این نهاد را مورد توجه قرار دهند.
وی همچنین در بخش دیگری از خطبه های خود با گرامیداشت ۲۵ تیرماه سالروز تأسیس تامین اجتماعی گفت: نقش سازمان تامین اجتماعی در زندگی مردم مهم است و تنها سازمانی است که در یک ساختار منظم می‌تواند برنامه معیشتی برای مردم فراهم کند.
حجت الاسلام شرفی با اشاره به خدمات مختلف تامین اجتماعی اظهار کرد: نقش خدمات تامین اجتماعی در پوشش بیمه ای و ارائه خدمات درمانی به مردم قابل تحسین است.
وی در فراز دیگری از خطبه های خود با اشاره به ۲۶ تیر سالروز تاسیس نهاد شورای نگهبان بیان کرد: نقش مهم شورای نگهبان در عرصه‌های مختلف مورد توجه قرار دارد به گونه‌ای که شورای نگهبان با نگاه انقلابی و قانون مداری مدیریت می‌شود و فصل‌الخطاب است.
خطیب جمعه شادگان با بیان اینکه شورای نگهبان قلب نظام است، گفت: شورای نگهبان بر اساس قانون مداری، کارهای موثری را برای حفاظت از نظام اسلامی انجام داده است.
وی با بیان اینکه شورای نگهبان یک نهاد موثر و سرنوشت ساز است، افزود: این نهاد نقش مهمی در حراست از انقلاب اسلامی دارد.
حجت الاسلام شرفی با اشاره به پیروزی رزمندگان اسلام در موصل و شکست داعش گفت: آزادسازی موصل موجب فروپاشیدن تشکیلات شیطانی داعش و پایان عمر نکبت بار این گروه تروریسیتی در عراق و منطقه است.
خطیب جمعه شادگان با ابراز خرسندی از شکست‌های پیاپی داعش در منطقه گفت: هم‌اکنون گروه خونخوار و تکفیری داعش در جبهه‌های مختلف مثل موصل شکست خورده و این خود بسیار ملموس است پس این موضوع نشان می‌دهد که هر کجا مسلمانان با یکدیگر اتحاد و انسجام داشته باشند پیروزی نهایی از آن جهان اسلام است.

کد خبر 4030475

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha