پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۴ تیر ۱۳۹۶، ۱۲:۵۹

نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس:

سیاستگذاری در حوزه فرهنگی متنوع است

سیاستگذاری در حوزه فرهنگی متنوع است

ساری - نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس گفت: سیاستگذاری در مسائل فرهنگی متنوع است و باید این حوزه ساماندهی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر یوسف نژاد پیش ازظهر شنبه در دیدار رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با امام جمعه ساری، با بیان اینکه شورای اجتماعی حدود سه سال در کشور تشکیل شده است گفت: پنج آسیب از جمله اعتیاد، حاشیه نشینی، کودکان کار و غیره شناسایی شده است.

وی با تاکید بر اینکه سیاستگذاری در مسائل فرهنگی متنوع است گفت: سالانه شش هزار میلیارد تومان بودجه در حوزه مسائل فرهنگی اعتبار گذاشته می شود این درحالی است که ۱۲ هزار میلیارد تومان در حوزه های دیگر از جمله عمرانی هزینه می شود.

نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس با اظهار اینکه مسائل مرتبط به ساحل و قانون باید به قانون تبدیل شود خواستار پیگیری و رفع مشکلات این حوزه شد.

کد خبر 4031205

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha