پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۴:۳۰

بازنگری تعرفه عوارض ساخت و ساز یک ضرورت است

 بازنگری تعرفه عوارض ساخت و ساز یک ضرورت است

نایب رییس کمیسیون عمران شورای شهر تهران با اشاره به کاهش درآمد های مناطق شهرداری از تعرفه عوارض ساخت و ساز، پیشنهاد داد تا نحوه محاسبه عوارض تثبیت اداری، تجاری و مسکونی ها اصلاح شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل دوستی نایب رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در جریان برگزاری سیصدو شصتمین جلسه شورا با اشاره به ابلاغ تعرفه شهرسازی و عملکرد ناشی از اجرای آن طی چند ماه گذشته اظهار داشت: متاسفانه افزایش نرخ تعرفه عوارض در تثبیت اداری ، تجاری و مسکونی ها با شرایط اقتصادی فعلی همخوانی ندارد. برای مثال در راسته های اصلی و فرعی تعرفه های عوارضی که ۳۲ و یا ۶۴ A محاسبه می شده است با دستورالعمل جدید تا ۸۰ A محاسبه می شود. در نتیجه کسی برای نوسازی مراجعه نمیکند و همین امر باعث کاهش درآمد های شهرداری شده است.

دوستی خاطر نشان ساخت: بنابراین و با توجه به شرایط اقتصادی موجود در این تعرفه بازنگری مجدد صورت گیرد. 

نایب رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا در ادامه به اجرای پروژه های ترافیکی در منطقه یک اشاره کرد و افزود: تقاطع غیر همسطح بزرگراه شهیدچمران- ولنجک و پروژه ترافیکی تجریش - قدس از پروژه های گره گشای شهر است و شهرداری هرچه سریعتر آنها راتکمیل کند.

وی همچنین در واکنش به سخنان همتایش در خصوص برجام اظهار داشت: دوسال است از زمان برجام میگذرد و امیدوارم که وزیر امور خارجه در دولت دوازدهم ابقاء شوند.

دوستی گفت: برجام یک اقدام تاریخی بود که امیدواریم با درایت مقام معظم رهبری و تلاش های وزیر امور خارجه و تیم های مذاکره کننده شاهد اثرات مثبت در کشور و روابط خارجی باشیم. 

کد خبر 4032443

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha