پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ تیر ۱۳۹۶، ۱۴:۳۳

ملکوتی تبار:

سازمان فرهنگ نقش بسزایی در ایجاد همبستگی بین کشورهای آسیایی دارد

سازمان فرهنگ نقش بسزایی در ایجاد همبستگی بین کشورهای آسیایی دارد

ملکوتی تبار گفت: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به عنوان پُل ارتباطی در عرصه روابط فرهنگی بین‌المللی نقش بسزایی در نزدیکی بین ملت‌ها و ایجاد همبستگی بین کشورهای آسیایی دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روبط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حجت‌الاسلام سید حامد ملکوتی تبار، رییس نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در خراسان رضوی در حاشیه برگزاری نخستین هم‌اندیشی شورای سیاستگذاری اجلاس گفت‌وگوهای فرهنگی  آسیایی، در گفت‌وگویی، بر توسعه و ترویج همه‌جانبه فرهنگ گفت‌وگو در سطح بین‌المللی، تأکید کرد.

وی گفت: دنیای امروز، دنیای تعامل، گفت‌وگو و برقراری ارتباط است که میتواند یک فرهنگ و یک راهبرد تلقی شود.

رییس نمایندگی سازمان فرهنگ در خراسان رضوی با اشاره به نیاز جامعه بشری به گفت‌وگو و تفاهم گفت: در روند گفت‌وگو، دیدگاه‌های مختلف افراد گفت‌وگو کننده برای یکدیگر قابل فهم می‌شود، چه بسا موانع همفکری برطرف خواهد شد.

وی هدف از برگزاری گفت‌وگوهای فرهنگی آسیایی را گسترش و تعمیق روابط با کشورهای آسیایی دانست و بر ضرورت بررسی راهکارهای تقویت گفت‌وگو بین فرهنگ‌ها، تأکید کرد.

حجت‌الاسلام ملکوتیتبار، ادامه روند مناقشات در نقاط مختلف جهان و جنگ‌های داخلی و خشونت‌ را در برخی از کشورهای منطقه، نگران‌کننده خواند و گفت: امروز خشونت در جهان به سطح بی‌سابقه‌ای رسیده است و برای مقابله با تروریسم و داعش نیاز به ایده و تفکر و گفت‌وگو داریم.

وی با اشاره به نقش کلیدی نخبگان فرهنگی در گفت‌وگوهای فرهنگی آسیایی گفت: این صحنه، صحنه نخبگان در عرصه‌های مختلف فرهنگی، علمی، هنری، حوزوی و دانشگاهی، است. کسانی که به مبانی گفت‌وگو اشراف داشته باشند، بالطبع نقش تعیین کننده‌ای در جلوگیری از گسترش خشونت خواهند داشت.

حجت‌الاسلام ملکوتیتبار از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به عنوان پُل ارتباطی در عرصه روابط فرهنگی بین‌المللی به ویژه کشورهای آسیایی یاد کرد و گفت: این سازمان نقش بسزایی در نزدیکی بین ملت‌ها و ایجاد همبستگی بین کشورهای آسیایی دارد و می‌تواند حلقه اتصال و همکاری مشترک این دو مجمع محسوب شود.

وی افزود: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با فراهم‌آوردن بستر فرهنگی لازم برای حضور نخبگان کشورمان در سطح جهانی، نقش اثرگذاری در ترسیم نقشه جامع گفت‌وگوی فرهنگی دارد.

اجلاس بین‌المللی گفت‌وگوهای فرهنگی آسیایی دیماه امسال، با حضور شخصیت‌ها و صاحب‌نظران عرصه فرهنگی بین‌المللی از کشورهای آسیایی به همت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در تهران برگزار می شود.

کد خبر 4035518

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha