پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ مرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۲۲

روحانی در دیدار رئیس مجلس کره جنوبی:

دولت دوازدهم از توسعه مناسبات ایران و کره جنوبی حمایت می کند

دولت دوازدهم از توسعه مناسبات ایران و کره جنوبی حمایت می کند

رئیس‌ جمهور در دیدار رئیس مجلس کره جنوبی، با اشاره به امضای ۵۰ سند همکاری میان مسئولان دو کشور گفت: توسعه روابط و همکاری‌ در بخش‌های مختلف اقتصادی و سرمایه‌گذاری میان طرفین ضروری است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام حسن روحانی روز شنبه در دیدار «چون سون کیون»، با اشاره به اینکه امروز در بخش انرژی، نفت، گاز و پتروشیمی ایران، ۲۰۰ میلیارد دلار پروژه آماده برای سرمایه گذاری وجود دارد، گفت: سرمایه‌گذاران و بخش خصوصی کره جنوبی هم می‌توانند در اجرای این پروژه‌ها مشارکت داشته و فعالیت کنند.

وی با تأکید بر ضرورت و اهمیت امنیت و ثبات در آسیا بویژه در منطقه شرق آسیا، گفت: معتقدیم در دنیای امروز همه کشورها باید اختلاف نظرها را از طریق گفتگو و راه حل سیاسی حل و فصل کنند.

رییس‌ جمهور اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران از هیچ اقدامی برای توسعه و تقویت امنیت و ثبات در آسیا دریغ نخواهد کرد.

روحانی با اشاره به حمایت دولت دوازدهم از توسعه مناسبات و همکاری‌های همه جانبه ایران و کره جنوبی، گفت: آماده گسترش روابط دو کشور در زمینه‌های گوناگون، فناوری‌های نوین، همکاری‌های صنعتی، حمل و نقل و مشارکت در اجرای پروژه‌های گوناگون از جمله در بخش ریلی با کره جنوبی هستیم.

رییس‌ جمهور توسعه روابط بانکی را پایه‌ای برای گسترش مناسبات اقتصادی دو کشور دانست و گفت: امروز پیشرفت‌های بسیار خوبی در زمینه همکاری‌های بانکی میان مسئولان دو کشور، حاصل شده که باید با تلاش طرفین به نتیجه مطلوب نهایی برسد.

«چون سون کیون» رییس مجلس کره جنوبی نیز در این دیدار ضمن تبریک انتخاب مجدد حجت الاسلام روحانی به عنوان رییس جمهور کشورمان، نقش وی را در صحنه بین‌المللی و نیز در توسعه مناسبات دوجانبه ایران و کره جنوبی در ۴ سال اخیر، بسیار مهم توصیف کرد و افزود: مطمئناً این راه با انتخاب مجدد شما، به عنوان رییس جمهور ایران با قدرت بیشتر ادامه خواهد داشت.

رییس مجلس کره جنوبی، اسناد امضاء شده و توافقات دو کشور را تضمینی برای توسعه همکاری‌ها و روابط مشترک عنوان کرد و افزود: مجلس کره جنوبی از بیانیه مشترک روسای جمهور دو کشور و اسناد امضاء شده و گسترش روابط همه جانبه تهران – سئول حمایت می‌کند.

وی همچنین خواستار حضور بخش خصوصی و شرکت‌های کره‌ای در پروژه‌های سرمایه‌گذاری ایران و توسعه مناسبات دو کشور در بخش‌های مختلف از جمله فناوری‌های نو، محیط زیست، آی‌تی و روابط بانکی شد.

«چون» تأکید کرد: معتقدیم صلح و امنیت و حل مناقشات تنها از طریق گفتگو در جهان قابل تأمین است.

کد خبر 4050561

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha