پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ مرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۳۴

در دیدار با فرستاده ویژه رئیس جمهور مغولستان:

ظریف برهمکاری های فرهنگی و اقتصادی میان ایران و مغولستان تاکیدکرد

ظریف برهمکاری های فرهنگی و اقتصادی میان ایران و مغولستان تاکیدکرد

وزیر امور خارجه کشورمان بر افزایش همکاری‌های فرهنگی و تبادلات فرهنگی، سیاسی و اقتصادی میان ایران و مغولستان تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مشاور و فرستاده ویژه رئیس جمهور مغولستان که  که به مناسبت مراسم تحلیف ریاست جمهوری اسلامی ایران در تهران بسر می برد با وزیر امور خارجه دیدار کرد.

فرستاده  ویژه رئیس جمهور مغولستان در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حضور در کشورمان گفت: علاقمند هستیم با جمهوری اسلامی ایران در زمینه های مختلف از جمله  مناسبات سیاسی، کشاورزی، حمل و نقل، فرهنگی و دانشگاهی همکاری داشته باشیم.

ظریف با اشاره به روابط تاریخی دو کشور، بر افزایش همکاری های فرهنگی و تبادلات فرهنگی ، سیاسی و اقتصادی تاکید کرد.

در ادامه ظریف همکاری  بین شرکت های خصوصی و دولتی دو کشور و  همچنین همکاری در رابطه با تکنولوژی، مبارزه با تروریسم و افراط گرایی ، بانکی، نفت و گاز را مورد تاکید قرار داد.

کد خبر 4052241

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha