پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۳ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۰۳

کمالی در گفتگو با مهر:

ریاست خانه احزاب نوبت اصلاح طلبان است

ریاست خانه احزاب نوبت اصلاح طلبان است

عضو خانه احزاب ایران گفت: ریاست خانه احزاب دوره ای است و این دوره نوبت فراکسیون اصلاح طلبان است.

حسین کمالی، رئیس فراکسیون اصلاح طلبان خانه احزاب ایران در گفتگو با مهر با اعلام خبر تعیین هیئت رئیسه جدید خانه احزاب گفت: در جلسه امروز خانه احزاب هیئت رئیسه دوره جدید برای مدت یک سال انتخاب خواهد شد.

وی افزود: انتخابات هیئت رئیسه در هر دوره از خانه احزاب به صورت نوبتی است که این دوره بعد از ریاست فراکسیون اصولگرایان و مستقلین نوبت فراکسیون اصلاح طلبان است.

کمالی خاطرنشان کرد: ممکن است چهره دیگری هم امروز برای هیئت رئیسه کاندید شود اما به هرحال این دوره نوبت فراکسیون اصلاح طلبان است و بنده هم مسئول این فراکسیون هستم.

به گزارش مهر، در دو دوره قبل به ترتیب حسن غفوری فرد از فراکسیون اصولگرایان و قدرتعلی حشمتیان از فراکسیون مستقلین ریاست خانه احزاب را به عهده داشتند.

کد خبر 4058399

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha