پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۳ مرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۵۷

شهردار نطنز:

متوسط سرانه فضای سبز در نطنز بیشتر از میانگین کشوری است

متوسط سرانه فضای سبز در نطنز بیشتر از میانگین کشوری است

نطنز - شهردار نطنز گفت: در سالهای اخیر با افزایش فضای سبز شهری، میانگین سرانه فضای سبز باغشهر نطنز به ۳۶ متر مربع رسیده است که این میزان بیشتر از سرانه کشوری است.

سید محسن تجویدی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در چهار سال اخیر پروژه هایی برای افزایش و ساماندهی فضای سبز در باغ شهر نطنز اجرا شد.

وی تصریح کرد: شهرداری موفق شد میانگین سرانه فضای سبز شهری در نطنز را به ۳۶ متر مربع به ازای هر نفر برساند و این در حالی است که میانگین سرانه فضای سبز برای هر نفر در کشور ۲۲ متر مربع است.

شهردار نطنز با اشاره به ساماندهی سیستم های آبیاری فضای سبز افزود: در چهار سال اخیر حدود ۲۲ هزار متر لوله گذاری آب فضای سبز انجام شد که بخش های مختلف فضای سبز در شهر نطنز به شبکه آبیاری متصل شد.

وی تأکید کرد: از مهمترین پروژه هایی که برای مدیریت مصرف آب در بخش فضای سبز نطنز صورت گرفت، ایجاد شبکه آبیاری قطره ای با ۱۰ هزار متر لوله گذاری است که علی رغم حذف نیروی انسانی جهت آبیاری، موجب صرفه جویی روزانه ۴۰ هزار لیتر در مصرف آب می شود.

تجویدی بیان کرد: با توجه به کمبود منابع آبی و در راستای برنامه ریزی برای توسعه فضای سبز و تأمین آب مورد نیاز، با اداره آب و فاضلاب قراردادی جهت استفاده از پساب پکیج تصفیه فاضلاب مسکن مهر نطنز بسته شد تا بخشی از آب مورد نیاز فضای سبز باغشهر نطنز از این طریق تأمین شود.

وی در پایان یادآور شد: در چهار سال گذشته، به طور میانگین سالانه حدود ۲۵ درصد از بودجه شهرداری صرف ایجاد و توسعه فضای سبز شده است.

کد خبر 4058581

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha