به گزارش خبرنگار مهر، داوود رستمخانی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران، گفت: طی سال جاری، سه کیلومتر از شبکه فرسوده انتقال آب آشامیدنی شهر زنجان اصلاح و نوسازی می شود.
وی اظهار کرد: ۱.۵ کیلومتر از برنامه اصلاح شبکه فرسوده انتقال آب آشامیدنی در اطراف بازار قرار دارد که عملیات اجرایی آن آغاز شده و ۱.۵ کیلومتر دیگر از این شبکه در سکونت گاه های غیر رسمی و بافت فرسوده شهر قرار دارد که عملیات اجرایی ۵۰۰ متر آن از منطقه اسلام آباد آغاز شده است.
رستمخانی اظهار کرد: هم اکنون ۴۰ تا ۵۰ درصد از شبکه انتقال آب آشامیدنی شهر زنجان فرسوده است و نیاز به اصلاح و بازسازی دارد.
مدیر شرکت آب و فاضلاب شهری زنجان گفت: مجموع شبکه انتقال آب آشامیدنی این شهر به یک هزار و ۱۰۰ کیلومتر می رسد و هماهنگی های لازم برای اصلاح شبکه با شهرداری و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری انجام شده است.
رستمخانی ادامه داد: برای جلوگیری از تخریب مجدد معابر عمومی در مناطق مورد نظر، برنامه دیگر شرکت های خدمات رسان استعلام شده است.
مدیر شرکت آب و فاضلاب شهری زنجان گفت: متناسب با تامین اعتبار، سطح اصلاح شبکه آب شرب شهری گسترش خواهد یافت و فرسوده بودن شبکه انتقال آب آشامیدنی منجر به هدر رفتن این مایع حیاتی با ترکیدگی لوله ها یا نشت آب از آنها می شود.
نظر شما