پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ شهریور ۱۳۹۶، ۱۰:۲۱

در تهران؛

همایش سالانه هیأت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی برگزار شد

همایش سالانه هیأت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی برگزار شد

همایش سالانه هیأت معارف جنگ شهید سپهبد صیاد شیرازی به مدت دو روز با حضور معاونت‌های آموزش ستاد فرماندهی کل آجا و معاونین آموزشی نیروهای ارتش در تهران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، همایش سالانه هیأت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی به منظور هماهنگی، انسجام و هم اندیشی روسای هیأت معارف جنگ استان‌ها به مدت دو روز در تهران برگزار شد.

در این همایش امیر خرم طوسی مشاور عالی فرماندهی کل ارتش، امیر  آراسته رئیس هیأت معارف جنگ شهید سپهبد صیاد شیرازی، امیر شیخ معاون آموزش ارتش و معاونین آموزش نیروهای زمینی، دریایی، هوایی و قرارگاه پدافند هوایی در کنار روسای گروه‌های معارف جنگ مراکز آموزشی ارتش در سراسر کشور حضور داشتند.

امیر عباس متقیان‌پور دبیر این در این باره عنوان کرد: در طول این همایش دو روزه علاوه بر انجام هماهنگی‌های لازم، مشکلات موجود در استان‌ها از سوی روسای گروه‌های معارف جنگ بیان و به منظور پویایی و عملکرد بهتر هیأت معارف جنگ در سراسر کشور به آنها پرداخته و رسیدگی کی شود.

وی با بیان اینکه هیأت معارف جنگ در ابتدا کار خود را در حجم بسیار کوچکی و فقط از یک کلاس درس آغاز کرد، ادامه داد: امروز شاهدیم که با توسعه هیأت معارف جنگ در ارتش جمهوری اسلامی این هیأت علاوه بر فعالیت در مراکز آموزشی برای دانشجویان پایور در مراکز آموزشی برای دانشجویان وظیفه مقطع لیسانس به بالا و سربازان وظیفه زیر لیسانس نیز کلاس برپا می‌کند.

دبیر همایش همایش هیأت معارف جنگ با اشاره به جزئیات این همایش اضافه کرد: در این همایش دو روزه که در تهران برگزار شد، سخنرانی‌هایی از سوی معاونت‌ها و مدیران هیأت معارف جنگ ایراد شد و عصر روز نخست کلیه اعضای شرکت‌کننده به زیارت مرقد مطهر حضرت امام خمینی(ره) رفتند و پس از آن بر سر مزار شهید سپهبد صیاد شیرازی بنیانگذار هیأت معارف جنگ رفته و با این شهید والا مقام بیعت مجدد کردند.

وی تصریح کرد: در روز دوم این همایش نیز برنامه‌ها ادامه دارد و جمع‌بندی همایش برای فرماندهی کل ارتش و یکان‌های استانی ارسال خواهد شد.

لازم به ذکر است در کنار برگزاری این همایش نمایشگاهی نیز از توان دفاعی ارتش جمهوری اسلامی ایران در محل پادگان هیأت معارف جنگ برپا شده است.

بر اساس گفته دبیر همایش هیأت معارف جنگ برگزاری چنین همایش‌هایی می‌تواند به ارتقای روحیه دانشجویان وظیفه و پایور و آشنایی آنان با حال هوای جبهه و جنگ کمک شایان توجهی کند.

کد خبر 4067167

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha