پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۷ شهریور ۱۳۹۶، ۱۲:۵۰

نایب رئیس فدراسیون ورزش های همگانی:

توسعه ورزش های همگانی موجب ارتقای سلامت جامعه می شود

توسعه ورزش های همگانی موجب ارتقای سلامت جامعه می شود

رشت- نایب رئیس فدراسیون ورزش های همگانی با تاکید بر ارتقای دانش مربیان و فعالان این حوزه گفت: توسعه ورزش های همگانی موجب ارتقای سلامت جامعه می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، میترا روحی ظهر سه شنبه در حاشیه هفتمین دوره مدیریت و رهبری ورزش های همگانی که در استان گیلان در حال برگزاری است در جمع خبرنگاران درباره اهمیت و ضرورت برگزاری دوره فوق اظهار کرد: برگزاری دوره های مدیریت و رهبری ورزش های همگانی سبب ارتقای دانش و به روز کردن اطلاعات و اگاهی های فعالان این حوزه در داخل کشور می شود.

نایب رئیس فدراسیون ورزش های همگانی افزود: علاوه بر این، فرهنگ سازی ورزش های همگانی از جمله اهداف برگزاری دوره های مدیریت و رهبری است.

روحی با بیان اینکه ارتقای سطح سلامت و فرهنگ سلامتی در جامعه از اولویت فعالیت های فدراسیون ورزش های همگانی است تصریح کرد: هدف از توسعه ورزش های همگانی در جامعه این است که مردم به جای هزینه کردن در بیماری ها، برای سلامت و ارتقای سلامتی شان هزینه کنند.

وی با اشاره به اعطای گواهینامه بین المللی به شرکت کنندگان در انتهای هفتمین دوره مدیریت و راهبری ورزش های همگانی استان گیلان گفت: دارندگان گواهینامه بین المللی دوره فوق می توانند با داشتن این گواهینامه در همه جای دنیا در کلاس های آموزشی مربیگری و داوری شرکت کنند و علاوه بر آن، از ارتقای کارت های مربیگری خود بهره ببرند.

به گفته روحی، اعطای گواهینامه هفتمین دوره مدیریت و رهبری ورزش های همگانی به شرکت کنندگان شامل ۵۰ امتیاز لازم برای ارتقای درجه مربیگری است.

نایب رئیس فدراسیون ورزش های همگانی افزود: ۱۰ مبحث علمی در هفتمین دوره مدیریت و رهبری ورزش های همگانی مطرح و برگزار می شود که موجب ارتقای دانش و آگاهی شرکت کنندگان خواهد شد.

کد خبر 4072860

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha