پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۸ شهریور ۱۳۹۶، ۱۲:۵۲

مطهری در پاسخ به تذکر یک نماینده؛

اداره قوانین مجلس درباره مهلت معرفی وزیر علوم نظر می دهد

اداره قوانین مجلس درباره مهلت معرفی وزیر علوم نظر می دهد

نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی گفت: اداره قوانین مجلس شورای اسلامی مسئله مهلت رئیس جمهور برای معرفی وزیر پیشنهادی علوم را بررسی و اظهار نظر خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی مطهری نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی که اداره بخش پایانی جلسه علنی امروز را برعهده داشت در پاسخ به تذکر ساعتی قبل محمد حسن نژاد نماینده مردم مرند و جلفا درباره مهلت رئیس جمهور برای معرفی وزیر پیشنهادی علوم پاسخ داد.

حسن نژاد در تذکر خود گفته بود که با توجه به اینکه محمد فرهادی وزیر سابق علوم نه استعفا داده بود و نه عزل شده بود، لذا اصل ۱۳۵ قانون اساسی درباره انتصاب سرپرست مدت سه ماه برای وزارت علوم مصداق ندارد و رئیس جمهور باید در مهلت دو هفته ای از تاریخ تحلیف وزیر علوم را نیز معرفی می کرد.

نایب رئیس دوم مجلس در پاسخ به این تذکر تصریح کرد: ما بررسی مجددی انجام دادیم از آنجا که در تبصره دو ماده ۲۰۶ آئین نامه داخلی مجلس می گوید که باید با رعایت اصل ۱۳۵ قانون اساسی، وزراء معرفی شوند و در آنجا مسئله استعفا و عزل وزیر مطرح است، لذا شامل معرفی ابتدایی وزرا نمی شود.

وی افزود: به همین دلیل به نظر من رئیس جمهور باید در مهلت دو هفته ای، وزیر پیشنهادی علوم را معرفی می کرد، اما برای اطمینان بیشتر این مسئله را به اداره قوانین مجلس می فرستیم تا نظر کارشناسی بدهند.

کد خبر 4073961

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha