پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ شهریور ۱۳۹۶، ۱۱:۱۸

رئیس برنامه و بودجه بوشهر:

۹ درصد نظام مدیریتی استان بوشهر را بانوان تشکیل می‌دهند

۹ درصد نظام مدیریتی استان بوشهر را بانوان تشکیل می‌دهند

بوشهر - رئیس سازمان برنامه و بودجه استان بوشهر گفت: ۹ درصد نظام مدیریتی استان بوشهر را بانوان تشکیل می‌دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا عوض پور پیش از ظهر چهارشنبه در بیستمین دوره جشنواره شهید رجایی در بوشهر، با گرامیداشت هفته دولت و آغاز به‌کار دولت دوازدهم، اظهار داشت: دولت تدبیر و امید در چهار سال گذشته دستاوردهای زیادی داشته است.

وی افزود: کنترل تورم، مثبت شدن رشد اقتصادی و تراز مثبت تجاری از جمله فعالیت‌های بزرگ صورت گرفته در دولت یازدهم بوده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان بوشهر تصریح کرد: استان بوشهر به‌عنوان بخشی از جغرافیای کشور توانست با همکاری دستگاه‌های اجرایی با موفقیت پشت سر بگذارد.

وی با بیان اینکه استان بوشهر یکی از استان‌های مورد تایید دولت است، بیان کرد: به واسطه فعالیت‌های خوب صورت گرفته اکنون استان بوشهر یکی از استان‌های مورد تایید دولت است.

عوض‌پور  با اشاره به اینکه نظام اداری ما بنا است مسیر توسعه کشور را هموار کند، گفت: جشنواره شهید رجایی فرصتی برای ارزیابی فعالیت صحیح دستگاه های اجرایی است.

وی بیان کرد: اکنون ۳۵ هزار نفر خانواده پرسنل دستگاه‌های اجرایی است که ۶۰ درصد آن را مردان و ۴۰ درصد بانوان تشکیل می‌دهند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان بوشهر خاطر نشان کرد: بالغ بر ۹ درصد نظام مدیریتی استان بوشهر را بانوان تشکیل می‌دهند که امیدواریم با رویکرد دولت این میزان افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه انتخاب‌ها بر اساس شاخص‌های عمومی، اختصاص و استانی تعریف شده است، بیان کرد: از بین ۸۰ دستگاه ۱۰ استان برتر انتخاب و امروز از آنها تجلیل خواهد شد.

عوض‌پور گفت: دستگاه‌های اجرایی برای سال پیش رو تلاش کنند که بر اساس اولویت‌های تعیین شده و هدف گذاری کلان حرکت کنند.

کد خبر 4080192

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha