پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ شهریور ۱۳۹۶، ۱۷:۵۴

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان یزد:

تمام اتوبوس‌های یزد به سامانه پایش هوشمند تردد مجهز شدند

تمام اتوبوس‌های یزد به سامانه پایش هوشمند تردد مجهز شدند

یزد ـ مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان یزد از تجهیز همه اتوبوس‌های بین شهری یزد به سامانه پایش هوشمند تردد خبر داد.

محسن صادقیان در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه کنترل تخلفات جاده ای یکی از اصلی ترین الویت ها در راستای کاهش آمار تصادف در جاده ها است، اظهار داشت: به منظور کنترل تخلفات، در تمام اتوبوس‌های استان یزد، سامانه پایش هوشمند تردد ناوگان با عنوان اختصاری «سپهتن»، نصب شده است.

وی با بیان اینکه این سامانه از بروز بسیاری از تخلفات جلوگیری می کند، بیان داشت: به وسیله این سامانه و نصب دستگاه هوشمند در اتوبوس، علاوه بر اینکه به صورت دائم تصویر راننده ضبط شده و از تخلفات وی از جمله نبستن کمربند ایمنی، خوردن و آشامیدن و ... جلوگیری می شود، کنترل مسیر و سرعت را نیز انجام می دهد.

صادقیان عنوان کرد: زمانی که اتوبوس به هر یک از محل های پلیس راه می رسد، اطلاعات این دستگاه به صورت خودکار به سیستم پلیس راه منتقل می شود و ماموران می توانند سرعت و فعالیت راننده در طول مسیر را کنترل کنند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان یزد همچنین با اشاره به برخی اعتراض هایی که مسافران به برخی رانندگان اتوبوس ها به دلیل عدم توقف برای نماز داشتند، افزود: با نصب این سامانه، فرمان توقف در مجتمع خدمات بین راهی برای اقامه نماز را نیز صادر می کند.

صادقیان تصریح کرد: تذکر به راننده برای توقف در مجتمع های بین راهی برای نماز و استراحت، به وسیله صدا و به زبان فارسی انجام می شود.

وی افزود: همچنین این دستگاه مانع استفاده رانندگان از کارت هوشمند دیگر افراد می شود به نحوی که راننده در زمان آغاز رانندگی باید کارت هوشمند خود را وارد دستگاه کند و دستگاه تصویر کارت را با تصویر شخص راننده مطابقت می دهد و در صورتی که کارت هوشمند مربوط به همان راننده بود، اجازه رانندگی به وی داده می شود.

کد خبر 4086537

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha