پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ شهریور ۱۳۹۶، ۱۶:۴۴

جانشین مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر اصفهان:

تولیدات رسانه‌ای در پویایی جامعه برای امر به معروف تاثیر دارد

تولیدات رسانه‌ای در پویایی جامعه برای امر به معروف تاثیر دارد

اصفهان - جانشین مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر اصفهان گفت: با توجه به نقش رسانه آثار تولیدی جشنواره تولیدات ۱۲۰ ثانیه‌ای در پویاتر شدن جامعه برای امر به معروف تاثیرگذار است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام و المسلیمن حمیدرضا صادق‌زاده ظهر شنبه در نشست خبری جشنواره تولیدات رسانه‌ای ۱۲۰ ثانیه‌ای اظهار داشت: امروزه در کشورمان فریضه امر به معروف و نهی از منکر به درستی اجرا نمی‌شود و این امر نیازمند آسیب‌شناسی صحیح و برنامه‌ریزی‌های فرهنگی است.

وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک فریضه الهی در دین واجب برشمرده شده است، افزود: البته واجب بودن این فریضه دارای شرایطی است به نوعی که گاهی اوقات برخوردهایی که در زمینه امر به معروف و نهی ازمنکر صورت انجام شده، اثر معکوس داشته است و این خلل گاهی از سوی برخی دستگاه‌ها نیز بوده است.

تولیدات رسانه‌ای در ارتباط با امر به معروف و نهی از منکر کم بوده است

جانشین مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر اصفهان با بیان اینکه تاکنون تولیدات رسانه‌ای در ارتباط با امر به معروف و نهی از منکر کم بوده است، ابراز داشت: با احساس خلا در زمینه این نوع محتوا با موضوع امر به معروف و نهی از منکر، جشنواره تولیدات رسانه‌ای ۱۲۰ ثانیه‌ای توسط مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر اصفهان تدارک شده است و بسیج رسانه استان نیز در این زمینه با ما همکاری خواهد داشت.

وی اضافه کرد: با توجه به تاثیر رسانه در ترویج و نهادینه کردن فرهنگ در جامعه معتقدیم آثار تولید شده در این جشنواره می تواند در ایجاد تفکر و پویاتر شدن جامعه در بخش امر به معروف تاثیرگذارتر باشد.

گفتنی است جشنواره تولیدات رسانه‌ای ۱۲۰ ثانیه‌ای با موضوع امر به معرف  نهی از منکر به همت مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر و بسیج رسانه استان اصفهان برگزار می شود.

کد خبر 4088687

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha