پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۸ شهریور ۱۳۹۶، ۱۲:۳۶

بوریس جانسون: بازسازی سوریه به رفتن «بشار اسد» بستگی دارد

بوریس جانسون: بازسازی سوریه به رفتن «بشار اسد» بستگی دارد

وزیر خارجه انگلیس می گوید غرب و متحدین منطقه ای، مادامیکه انتقال سیاسی قدرت اتفاق نیفتاده از بازسازی سوریه حمایت نمی کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «بوریس جانسون» وزیر خارجه انگلیس می گوید غرب و متحدین منطقه ای، از طرح بازسازی سوریه مادامیکه انتقال سیاسی در این کشور تحقق نیافته، حمایت نخواهند کرد.

وی این اظهارات را بعد از دیدار با اعضای گروه به اصطلاح «دوستان سوریه» و در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل عنوان کرد.

جانسون مدعی شد: تنها راه پیشرفت (در حل بحران سوریه) این است که به ایرانی ها، روس ها و دولت اسد بفهمانیم گروه دوستان سوریه از بازسازی این کشور مادامیکه روند سیاسی تکمیل نشده حمایت نمی کنند و این یعنی طبق قطعنامه ۲۲۵۴، گذار سیاسی که به کنار گذاشتن اسد منجر شود، باید اتفاق بیافتد.

گروه به اصطلاح دوستان سوریه از ۱۴ کشور از جمله فرانسه، انگلیس، ترکیه، عربستان سعودی و آمریکا تشکیل شده که همگی طرفدار معارضین سوری و مخالف بشار اسد هستند.

کد خبر 4091481

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • مهدی غفاری IR ۱۲:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۸
      0 0
      شماها که تا حال به تخریب سوریه فکر میکنیدحالا چه شده که به بازسازی فکر کنید محال است.