پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱ آذر ۱۳۸۵، ۲۱:۱۹

روزنامه الدستور:

اجلاس بین المللی درباره عراق بزودی برگزار می شود

روزنامه اردنی "الدستور" امروز چهارشنبه نوشت که یک اجلاس بین المللی با حضور همسایگان عراق و سازمان ملل متحد بزودی برای بحث و بررسی همه موضوع های امنیتی، سیاسی و اقتصادی عراق برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، این روزنامه به نقل از منابع آگاه عراقی افزود: این اجلاس قرار است طی 10 روز آینده برگزار شود و همه نمایندگان طیف ها و احزاب سیاسی عراق از جمله جریانهای مخالف در آن شرکت خواهند داشت.

این منابع در گفتگو با الدستور افزودند که کشورهای همجوار، سازمان ملل متحد و تعدادی از کشورهای دوست نیز از دیگر شرکت کنندگان در اجلاس بین المللی درباره عراق خواهند بود.

این منابع گفتند که محل برگزاری اجلاس هنوز قطعی نشده است اما احتمال دارد که در شهر "امان" پایتخت اردن برگزار شود.

روزنامه الدستور درحالی این خبر را منتشر کرد که کاخ سفید پیشتر در بیانیه ای اعلام کرد: رئیس جمهوری آمریکا هفته آتی در پایتخت اردن با نخست وزیر عراق درباره اوضاع این کشور بحث و تبادل نظر می کند.

براساس این بیانیه، 29 و 30 نوامبر( 8 و 9 آذر) "بوش" بعد از مشارکت در کنفرانس سازمان پیمان آتلانتیک شمالی ( ناتو) به امان سفر می کند.

کد خبر 410900

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha