پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳ آذر ۱۳۸۵، ۱۴:۲۱

در خراسان جنوبی صورت گرفت ؛

رشد 22 درصدی در اعزام زائران حج تمتع

مدیر حج و زیارت خراسان جنوبی گفت: امسال 1007 نفر زائر از این استان به حج تمتع اعزام می شوند که نسبت به سال گذشته 22 درصد رشد داشته است.

غلامرضا دانش فر در گفتگو با خبرنگار مهر در بیرجند ، افزود: در این راستا 18 هزار و 620 نفر ساعت آموزش برای زائران حج تمتع و یک هزار و 470 نفر ساعت آموزش جهت عوامل اجرایی حج تمتع در این استان برگزار شده است.

 

وی در ادامه اظهار داشت: در سال جاری نیز 3 هزار نفر زائر و عوامل اجرایی در قالب 25 کاروان با 18 هزار و 750 نفر ساعت به عمره اعزام شده است.

 

دانش فر از اعزام یک هزار و 596 زائر در قالب 42 دستگاه اتوبوس به سفر عتبات عالیات از ابتدای شروع مجدد عملیات اعزام زائرین تا 6 ماه اول سال جاری خبر داد و افزود: 640 نفر نیز طی 6 ماه اول سال جاری در خراسان جنوبی به سوریه اعزام شده اند.

 

مدیر حج و زیارت خراسان جنوبی در پایان برنامه های هفته حج در این استان را ، برگزاری نمایشگاه طواف یار ،‌ همایش بزرگ زائران حج تمتع ، ‌برگزاری مسابقه طواف یار ، ‌شرکت گروهی زائران حج تمتع در نماز جمعه استان ، ‌اعزام کاروان سنگ گرانیت به عتبات عالیات به مناسبت این هفته عنوان نمود.

کد خبر 411320

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha