پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۰ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۱

معاون فرماندار دشتی خبر داد؛

توسعه و تقویت زیرساخت‌های ورزشی در شهرستان دشتی

توسعه و تقویت زیرساخت‌های ورزشی در شهرستان دشتی

دشتی- معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری دشتی گفت: در راستای توسعه و تقویت زیرساخت‌های ورزش این شهرستان در سال جاری چندین پروژه جدید شروع خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسینی پیش از ظهر یکشنبه در المپیاد ورزشی درون مدرسه ای شهرستان دشتی اظهار داشت: با توجه به اهمیت و جایگاه ورزش در سلامت افراد  و نگاه ویژه دولت تدبیر وامید، استاندار بوشهر و فرماندار شهرستان در چند سال اخیر توجه ویژه ای به امر ورزش در سطح شهرستان شد.

وی افزود: با تلاش های صورت گرفته در سال جاری اعتبارات ورزش شهرستان ۲.۵ برابر افزایش پیدا کرد که تلاش داریم تا پایان سال پروژه های ورزشی خوبی در سطح شهرستان عملیات اجرایی آنها آغاز کنیم.

حسینی از تکمیل جایگاه ویژه استادیوم خورموج خبر داد و اضافه کرد: احداث زمین چمن شماره دو، سالن ورزشی سقف کوتاه و خوابگاه ورزشی از جمله پروژه هایی است که بزودی عملیات اجرایی آنها در سطح شهرستان آغاز می شود.

وی با تاکید بر اینکه اجرای این پروژه ها از مطالبات به حق ورزشکاران بوده است، خاطرنشان کرد: درکنار اجرای این پروژه از ورزش مدارس نیز غافل نشدیم به طوری که چندین زمین ورزشی در مدارس شهرستان بزدوی اجرا و افتتاح می شود.

حسینی به اهداف المپیاد ورزشی در مدارس نیز اشاره کرد و گفت: مشارکت فرا گیر دانش آموزان در المپیاد ورزشی درون مدرسه ای، کشف استعدادهای ورزشی، غنی سازی اوقات فراغت و غیره را از مهمترین عوامل عنوان کرد.

کد خبر 4121473

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha