به گزارش خبرنگار مهر، حمید رضا خانپور روز پنجشنبه در پایان جلسه هیئت حل اختلاف و داوری اظهار کرد: در جهت تعیین تکلیف قراردادهای منعقده با متقاضیان سرمایه گذارای که به هر نحوی اراضی واگذار شده به آنان راکد مانده که موجب عدم اجرایی تعهدات قراردادی شدند در هیئت حل اختلاف و داوری که با حضور "محمد لطفی معز" مدیر حقوقی و امور قراردادهای سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان در مرکز خدمات فناوری و کسب و کار کاسپین برگزار شده بود مورد بررسی قرار گرفت.
وی در خصوص آراء صادره از سوی هیئت حل و اختلاف داوری موضوع بند (۷) فصل(و) اضافه کرد: از مجموع اراضی راکد واگذار شده به متقاضیان سرمایه گذاری، چهار قرارداد راکد منتج به تایید فسخ قرارداد۷ قرارداد راکد منتج به اعطای مهلت شده است.
خانپور با اشاره به اینکه تعدادی از پروندههای مذکور مربوط به متقاضیانی است که هیچ گونه ساخت و سازی در زمین تحویلی انجام ندادن تصریح کرد: این پرونده ها جهت تعیین تکلیف، پس از طرح در کمیته پایش در دستور کار هئیت حل اختلاف و داوری قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قزوین با اشاره به فسخ قراردادهای راکد در چند سال گذشته گفت: تاکنون تعداد ۸۵ فقره قرارداد راکد پس از اعطای مهلت و عدم انجام تعهدات، فسخ شده که از این میان بالغ بر ۱۰۰ هکتار از اراضی شهرکها و نواحی صنعتی در این راستا آزادسازی شده است.
وی افزود: اراضی آزاده شده در راستای جذب سرمایهگذاران صنعتی جدید، مجدد واگذار شده است تا بتوان با آزادسازی این اراضی سبب رشد اقتصادی و رونق کسب و کار در شهرکها و نواحی صنعتی در این استان شد.
قابل ذکر است ۲۰ پرونده راکد طرحهای صنعتی و واحدهای تولیدی تا پایان سالجاری بررسی خواهد شد.
نظر شما