پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۳ آبان ۱۳۹۶، ۸:۴۳

وزیر کشور در دیدار با امام جمعه یزد:

ائمه جمعه دولت را در مسیر تقویت باورهای ناب دینی مردم همراهی کنند

ائمه جمعه دولت را در مسیر تقویت باورهای ناب دینی مردم همراهی کنند

یزد ـ وزیر کشور در سفر خود به استان یزد در دیدار با امام جمعه یزد گفت: ائمه جمعه دولت را در مسیر تقویت باورهای ناب دینی مردم و رویکردهای جدید فرهنگی همراهی کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا رحمانی فضلی صبح امروز و در ابتدای سفر خود به استان یزد با حضور در دفتر امام جمعه یزد، با آیت الله ناصری دیدار و گفتگو کرد.

رحمانی فضلی با اشاره به روند انتخاب استانداران در کشور اظهار داشت: تلاش شده از بین گزینه های معرفی شده برای استانداری در استانداران، مناسب‌ترین گزینه به منظور پیشبرد امور در استان‌ها معرفی شوند.

وی از همراهی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد همچنین مجمع نمایندگان استان یزد برای همراهی با گزینه معرفی شده توسط وزارت کشور بیان کرد: انتخاب استاندار یزد کمترین زحمت را برای وزارت کشور داشت.

وزیر کشور تصریح کرد: امیدواریم همراهی امام جمعه و نمایندگان یزد در ادامه مسیر به حمایت از استاندار و برنامه های دولت در استان یزد منجر شود.

رحمانی فضلی با اشاره به اینکه دولت در بحث آسیب های اجتماعی و تقویت اندیشه های ناب دینی مردم برنامه های جدی دارد، عنوان کرد: ما معتقدیم جوانانمان باید هم از نظر منطقه و هم عقلانیت و هم عاطفه و احساس به گونه با دین آشنا شوند که هر کدام از آنها دژی مستحکم در برابر جهل دشمنان دین اسلام باشند.

وزیر کشور همچنین با اشاره به اینکه مشی دولت همان عدالت است، افزود: این موضوع باید توسط استانداران در استان‌ها مورد توجه قرار گیرد و امیدواریم ائمه جمعه، علما و نمایندگان استان و مردم، استاندار جدید را در طول مسیر خدمت رسانی به نحو شایسته ای همراهی کنند.

کد خبر 4133663

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha