پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

در ابوظبی روی داد؛

وزرای خارجه کشورهای تحریم کننده قطر گردهم آمدند

وزرای خارجه کشورهای تحریم کننده قطر گردهم آمدند

وزرای خارجه چهار کشور تحریم کننده قطر در ابوظبی پایتخت امارات متحده عربی گردهم آمدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، احمد ابوزید سخنگوی وزارت خارجه مصر با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: عادل الجبیر، سامح شکری٬ شیخ خالد بن احمد آل خلیفه و انور محمد قرقاش، وزرای امور خارجه عربستان سعودی٬ مصر، بحرین و امارات متحده عربی در ابوظبی با یگدیگر دیدار و گفتگو کردند.

سخنگوی وزارت خارجه مصر در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت که وزرای مذکور در این نشست موضوعات بسیاری به ویژه بحران با قطر را مورد بررسی قرار دادند.

گفتنی است، تنش میان قطر با چهار کشور عربی به دنبال آن شدت گرفت که در ۵ ژوئن سال جاری میلادی عربستان، بحرین، امارات و مصر روابط دیپلماتیک خود با دوحه را قطع و مسیرهای هوائی و دریائی و نیز مسیرهای تبادلات زمینی کشورهای متبوعشان را به روی قطر بستند.

به دنبال این رویدادها، کشورهایی مانند لیبی، یمن و مالدیو، سنگال نیز روابط دیپلماتیک خود را با قطر قطع کردند.

کشورهای مذکور دوحه را به حمایت از تروریسم در منطقه متهم کرده اند؛ حال آنکه قطر تمام موارد طرح شده علیه خود را رد کرده است.

کد خبر 4134591

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha