پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۴ آذر ۱۳۸۵، ۱۵:۱۳

علی اکبر صادقی در گفتگو با مهر :

مجموعه اثر سربازها با عناصر جدیدی تصویر شده است

در مجموعه آثاری که در چهارمین نمایشگاه جهان اسلام به معرض نمایش گذاشتم سعی کردم از عناصر نمادین بیشتر استفاده کنم و اثر را در فضا و فرم تازه تری قرار دهم.

علی اکبرصادقی هنرمند نقاش که در چهارمین جشنواره نقاشی جهان اسلام به ارائه سه  اثر پرداخته به خبرنگار مهر گفت : " این  آثار به شکل مینیاتور تصویر شده اند و تعدادی میخ درقالب نوآوری روی آنها کولاژ شده است."

 وی درباره انگیزه خود از خلق این سه اثر افزود : " من از مدت ها پیش روی مجموعه ای با موضوع  سربازان کارمی کردم. این مجموعه بعد از اتمام در نمایشگاه انفرادی درگالری آبان به معرض نمایش گذاشته شد. بعد از پایان نمایشگاه سه اثر از این مجموعه را در چهارمین جشنواره نقاشی جهان اسلام شرکت دادم . در واقع این مجموعه یکی از تازه ترین آثار من در زمینه نقاشی است."

وی افزود : " در حین کار سعی می کردم آثارم حالتی نمادین داشته باشند. به عنوان مثال ، کبوترهایی که در اثر به چشم می خورند نمادی از علم و کتل های هستند که سرباز بر دوش می کشد یا حتی تصویر سیب نشانه ای ازعشق موجود میان سرباز ومقدساتش به نظرمی آید. به نوعی قصد دارم آثارم رویکردی مذهبی  داشته باشند و با فرم ها وحالت های جدید به تصویر کشیده شوند."

صادقی درخصوص فعالیت های اخیر خود گفت : " در حال حاضر، روی مجموعه  آثارجدیدم کار می کنم . این آثار نیز حالتی سو رئال دارد و متشکل از رنگ های خالص است. سعی کرده ام در آنها کمتر از رنگ های ترکیبی استفاده کنم."

کد خبر 415128

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha