پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ آذر ۱۳۹۶، ۱۱:۴۳

با بیش از ۲هزار ویزیت و ۵۰ عمل جراحی؛

رزمایش «مردم یاری ارتش» امروز پایان می یابد

رزمایش «مردم یاری ارتش» امروز پایان می یابد

با انجام بیش از دو هزار ویزیت و بیش از ۵۰ عمل جراحی در مناطق محروم خاش و ایرانشهر، رزمایش بزرگ بهداشت و درمان قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا امروز به پایان خواهد رسید.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر ، امیر  شهنام بابلی رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش در جمع خبرنگاران گفت: تیم مجهز بهداشت  و درمان نیروی زمینی خدمات بسیار خوبی را برای مردم محروم مناطق دور افتاده خاش و ایرانشهر انجام داده اند.

 بابلی بابیان اینکه نیاز مردم منطقه به خدمات رایگان پزشکی بیشتر از این است تاکید کرد: مناطق ایرندگان خاش و بمپور ایرانشهر با توجه به مسافت طولانی به مرکز شهرستان از محرومیت پزشکی زیادی برخوردار هستند و نیاز بود که ارتش در این مناطق بیمارستان های صحرایی را برپا کند .

 رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی اظهار کرد: رزمایش بزرگ بهداشت و درمان امروز پنجشنبه به کار خود پایان خواهد داد اما ما معتقد هستیم هنوز این مناطق باید در خصوص برنامه های خدماتی رسیدگی شود. مجموعه بهداشتی و درمانی نیروی زمینی بازهم این آمادگی را دارند که خدمتگذار مردم باشند.

 بابلی در ادامه به آمار ارائه شده خدمات پزشکی در ایرندگان و بمپور پرداخت و گفت: در بخش ایرندگان ، ده رییس خاش ۲۸۱ مورد دندانپزشکی در بمپور ۵۳۸، آزمایشگاه در ده رییس ۱۵۹ ،
بمپور ۴۵۴، سنوگرافی و رادیولوژی در ده رییس ۵۷۹ و در بمپور ۴۳۲ وی همچنین ویزیت در ده رییس را ۲۳۱۷ نفر و در بمپور ۲۵۴۰ مورد یاد کرد.

شهنام بابلی به جراحی های انجام شده در مناطق محروم خاش و ایرانشهر پرداخت و افزود: در روستای ده رییس تعداد ۹ عمل جراحی و در بمپور ۵۰ مورد توسط پزشکان مجرب در اتاق عمل های بسیار مجهز انجام شد.

رییس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش گفت: امار های اشاره شده بخشی از فعالیت های بیمارستان صحرایی نیروی زمینی ارتش در مناطق محروم و کم برخوردار خاش و ایرانشهر بود که در رزمایش بزرگ بهداشت و درمان ارتش انجام شد .

وی در پایان از تمامی کسانی که در برپایی و حضور خود توانسته اند خدمتی را به مردم عزیز مناطق خاش ، ایرانشهر در حوزه بهداشت و درمان انداد رسانی نمایند تقدیر و قدر دانی کرد ۰

کد خبر 4165249

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha