پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۲ آذر ۱۳۹۶، ۱۱:۴۸

نماینده مردم نطنز در مجلس:

روستای تاریخی ابیانه نطنز با مشکل شبکه فاضلاب مواجه است

روستای تاریخی ابیانه نطنز با مشکل شبکه فاضلاب مواجه است

نطنز - نماینده نطنز در مجلس گفت: نقاط شهری نطنز و قمصر مشکل شبکه فاضلاب دارد و باید برای شبکه فاضلاب آنها و به خصوص روستای تاریخی ابیانه که در آستانه ثبت جهانی است، اقدام لازم صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی صفاری نطنزی صبح چهارشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان نطنز که با حضور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور برگزار شد، اظهار داشت: در سال های اخیر به دلیل خشکسالی و افت سطح آب های زیرزمینی آب تأمین شده برای شبکه آب شرب شهری دارای طعم بد و سختی بالایی است.

وی تصریح کرد: مردم نطنز مستحق آب با کیفیت هستند و احداث یک تصفیه خانه آب شرب برای نطنز امری مهم و ضروری است.

نماینده مردم نطنز با اشاره به مشکلات فاضلاب مسکن مهر نطنز افزود: مجتمع ۸۳۲ واحدی مسکن مهر نطنز به دلیل قرارگیری بر روی یک بستر سخت کوهستانی با مشکل دفع فاضلاب روبرو بوده است.

وی اذعان داشت: پر شدن چاه های فاضلاب و جاری شدن آن در خیابان از نظر بهداشتی، سلامت جامعه را به مخاطره انداخته بود که برای رفع مشکل فاضلاب، اجرای پروژه پکیج تصفیه فاضلاب مسکن مهر در دستور کار قرار گرفت.

صفاری نطنزی اضافه کرد: پروژه پکیج تصفیه فاضلاب مسکن مهر نطنز با اعتباری بالغ بر ۳۶ میلیارد ریال احداث تکمیل شد و پساب آن هم برای آبیاری فضای سبز در اختیار شهرداری قرار می‌گیرد.

وی در پایان یادآور شد: سایر نقاط شهری در حوزه انتخابیه نطنز و قمصر مشکل شبکه فاضلاب دارد و انتظار می‌رود برای شبکه فاضلاب آنها و به خصوص روستای تاریخی ابیانه نطنز که در آستانه ثبت جهانی است، اقدامات لازم صورت گیرد.

کد خبر 4170994

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha