۴ دی ۱۳۹۶، ۱۴:۲۹

آخرین وضعیت قایقرانان ملی پوش؛

اردوی تیم ملی کایاک به قشم و کانو به عسلویه منتقل شد

اردوی تیم ملی کایاک به قشم و کانو به عسلویه منتقل شد

نهمین مرحله اردوی تیم‌های ملی قایقرانی کایاک و کانو کانادایی مردان به جزیره قشم و عسلویه منتقل شد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم های ملی آبهای آرام نهمین مرحله اردوی آمادگی خود را با هدف حضور موفق در بازیهای آسیایی در جزیره قشم و عسلویه برگزار می کنند. تیم ملی کایاک با ۷ قایقران از فردا ۵ دی ماه دور جدید تمرینات خود را در جزیره قشم دنبال خواهد کرد و تیم ملی کانو کانادایی با ۵ قایقران به عسلویه اعزام می شود.

ایرج اقلیمی سرمربی کایاک، انوش عباسی مربی کایاک، الیاس اقلیمی سرمربی کانوکانادایی و ایمان پورعزیز مربی کانوکانادایی کادر فنی تیم ملی را در این اردوها تشکیل می دهند. عبدالعزیز سمائی سرپرست اردوی قشم و هادی کللی سرپرست اردوی عسلویه هستند.

فرزین اسدی و امین بوداغی از مازندران، پیمان قویدل و علی آقامیرزایی از گیلان، امید احمدی از زنجان، بابک دربان از تهران و احمدرضا طالبیان از اصفهان در بخش کایاک و علی اجاقی از کرمانشاه، عادل مجللی از گلستان، کیا اسکندانی از تهران و پژمان دیوسالار و محمد نبی رضایی از مازندران در بخش کانوکانادایی نفرات دعوت شده به این مرحله از اردو هستند.

اردوی کایاک تا ۲۵ دی ماه در قشم و اردوی کانوکانادایی تا ۲۸ دی ماه در عسلویه ادامه پیدا خواهد کرد.

کد مطلب 4182061

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha