پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ آذر ۱۳۸۵، ۱۰:۱۸

وزیر کشور در بازدید از ستاد انتخابات تهران :

شرایط برای برگزاری یک انتخابات سالم مهیاست/ لایحه نظام جامع انتخابات در دولت در حال بررسی است

شرایط برای برگزاری یک انتخابات سالم مهیاست/ لایحه نظام جامع انتخابات در دولت در حال بررسی است

در آستانه انتخابات مجلس خبرگان و شوراهای شهر و روستا و میاندوره ای مجلس شورای اسلامی، مصطفی پور محمدی وزیر کشور دقایقی پیش از ستاد انتخابات تهران در فرمانداری این شهرستان بازدید کرد.

به گزارش خبرنگارمهر،  وزیر کشور در جریان این بازدید در جمع دست اندرکاران حاضر در فرمانداری تهران، با اشاره به گسترش قابل توجه کار در این دوره از انتخابات گفت: به جهت  تعدد انتخابات در این دوره ،‌شاهد افزایش قابل توجه شعب، صندوق ها و هیاتهای اجرای و نظارت و نیروهای حفاظتی و همچنین افزایش نامزدها نسبت به گذشته هستیم .

وی تاکید کرد: ولی تمام شرایط برای برگزاری یک انتخابات سالم  مهیاست.

وزیر کشور افزود: ما برای انجام این انتخابات با مشکلات محدودی مواجه بودیم که بلحاظ مدیریت قابل قبول، تخلفاتی که گزارش شد مورد بررسی قرار گرفت و رفع مشکل شد.

پور محمدی تصریح کرد: مجموعه اقدامات و تفاهمات صورت گرفته با هیات های اجرایی به روشن شدن جریان انتخابات بسیار کمک کرده و در این زمینه با کمترین مشکل مواجه هستیم و تمام مراحل انتخابات در همه شهرستانها در حال کنترل است.

وزیر کشور با اشاره به طرح نظام جامع انتخابات خاطرنشان کرد: نظام جامع انتخابات در حال حاضر در هیات دولت در حال بررسی است، در باره این نظام، حرف و حدیث هایی صورت گرفت و برای جلوگیری از این مسئله ما در ابتدا نظام جامع انتخابات را در سایت وزارت کشور منعکس کردیم و تمام هزینه های اجرایی آن را هم پذیرفته ایم  و معتقدیم که این کار ارزش پرداخت این هزینه ها را داشته اند.

وی افزود: ما در این زمینه حاضریم از تمام نظرات و دیدگاههای اشخاص صاحب نظر استفاده کنیم .

گفتنی است، وزیر کشور تا دقایقی دیگر از ستاد انتخابات استانداری تهران هم بازدید خواهد کرد.

کد خبر 421027

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha