به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی دشتکی شامگاه چهارشنبه در جلسه اقتصاد مقاومتی با حضور وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: این پروژه بزرگ سطح آبیاری اراضی کشاورزی استان را حدود ۱۰۰ هزار هکتار افزایش خواهد داد.
وی افزود: خوشبختانه روند کار در این پروژه بخوبی ادامه دارد و مسئولان وزارتخانه های جهاد کشاورزی و نیرو با همکاری بسیار خوبی این طرح را دنبال می کنند.
استاندار ایلام به بازدید فردای معاون اول رئیس جمهور از این پروژه در شهرستان دهلران اشاره کرد و تاکید کرد: در این جلسه موانع و مشکلات موجود را در جلسه ای با حضور مهندس جهانگیری و وزیر کشاورزی پیگیری و تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.
سلیمانی دشتکی همچنین به مراحل اجرایی مجتمع پتروشیمی ایلام پرداخت و گفت: سال آینده این پروژه فاز دوم ان تکمیل می شود و باید برای تامین آب مورد نیاز این واحد بزرگ پیش بینی لازم انجام شود.
وی تاکید کرد: ظرفیت تولید این واحد بزرگ نیز از ۳۵ درصد کنونی به بیش از ۸۰ درصد افزایش خواهد یافت که تحقق این امر می تواند به اشتغالزایی و درآمد پایدار در منطقه منجر شود.
نظر شما