پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ آذر ۱۳۸۵، ۱۵:۴۶

مجله تایم :

کره شمالی کاسه صبر آمریکا را لبریز کرده است / مشکل آمریکا همسویی چین با کره شمالی در برخی از برنامه ها است

کره شمالی کاسه صبر آمریکا را لبریز کرده است / مشکل آمریکا همسویی چین با کره شمالی در برخی از برنامه ها است

برنامه هسته ای کره شمالی و مخالفت این کشور با طرح های ارائه شده از سوی آمریکا برای متوقف کردن برنامه هسته ای خود سبب شده تا آمریکا صبر خود را در برابر کره شمالی از دست بدهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجله تایم با بیان این مطلب نوشت : در صورتی که مذاکرات شش جانبه برای متوقف کردن برنامه هسته ای کره شمالی به نتیجه نرسد؛ مسئله هسته ای این کشور نیز به مشکلات و سردرگمی های آمریکا افزوده می شود.

بر اساس این گزارش، گفتگوهای گروه شش از فردا آغاز می شود و بر اساس اعلام کارشناسان؛ کشورهای مذاکره کننده پیشنهاد های زیادی را برای متقاعد کردن کره شمالی، به مقامهای این کشور ارائه می کنند. 

آمریکا در حالی خود را وارد ماجرا کرده که وضعیت مقامهای این کشور در یک ماه گذشته بسیار وخیم بوده و سران دولت آمریکا با انتقادهای زیادی روبرو بوده اند و در صورت شکست خوردن مذاکرات گروه شش،کره شمالی نیز همانند عراق، ایران،افغانستان، لبنان و فلسطین به یک دردسر جدید برای مقامهای آمریکا  تبدیل می شود.

بر همین اساس کریستوفر هیل،معاون وزیر امورخارجه آمریکا، که نماینده این کشور در گروه شش محسوب می شود، در این رابطه اعلام کرد: نمی توان گفت که آیا کره شمالی با درخواست کشورهای مذاکره کننده موافقت می کند و یا خیر، به عبارت دیگر نمی توان گفت کره تحت چه شرایطی حاضر به متوقف کردن فعالیت های هسته ای خود است. 

لازم به ذکر است هیل طی یک ماه گذشته چند سفر به چین داشته و مذاکراتی نیز با مقامهای چینی با هدف یافتن راه حل های مناسب به منظور متقاعد کردن کره برای متوقف کردن فعالیت های هسته ای خود انجام داده است. 

به اعتقاد هیل، کره شمالی به خوبی از هدف آمریکا در این مذاکرات آگاه است و همین امر کار مذاکره با کره را مشکل کرده است.

این گزارش در ادامه می نویسد مشکل دیگری که آمریکا در مورد فعالیت های هسته ای کره با آن مواجه است همسویی چین با کره شمالی در برخی از برنامه ها است و این در حالیست که آمریکا خواهان اتحاد کشورهای مذاکره کننده در برابر کره شمالی است.

از سوی دیگر روسیه نیز با سیاست های آمریکا در قبال کره شمالی مخالف است به نحوی که وزیر امور خارجه روسیه روز گذشته درباره اتخاذ هرگونه اقدامات خشن در مذاکرات شش جانبه به منظور پایان دادن به برنامه تسلیحات هسته ای کره شمالی هشدار داده بود.

کد خبر 422732

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha