بهگزارش خبرگزاری مهر بهنقل از روابطعمومی مجموعه فرهنگیتاریخی سعدآباد، صندلیهای مذکور که از هنر اروپایی هستند ترکیبی از بافته چوب و تکیهگاه حصیری با موتیف گیاهی است که در بخش بافته، نقوش حیوانی و اساطیری و در بخش چوبی و بخش حصیری نقوش هندسی به چشم میخورد.
آباژور چوبی نیز از هنرهای آسیایی بوده دارای نقوش انسانی، گیاهی و اسطورهای است که ترکیبی داستانی و روایتگر دارند.
عملیات حفاظت و مرمت صندلیها شامل پاکسازی تر و خشک، استحکام بخشی بخش حصیر، وصّالی حصیر همراه با موزونسازی، موزونسازی بخش چوبی همراه با استحکامبخشی، استحکامبخشی بخش بافته، موزونسازی رنگی الیاف و غیره است.
پروژه حفاظت و مرمت آباژور نیز شامل پاکسازی تر و خشک، استحکام بخشی، وصّالی، بازسازی بخش کمبود مشبک، بتونهگذاری، موزونسازی رنگی، سوار کردن قطعات، روکش فیلم استحکام بخش محافظ، شستوشوی بافته داخلی بههمراه وصّالی و اتصال بود که با موفقیت به اتمام رسید.
حفاظت و مرمت، بازآفرینی و باززندهسازی آثار تاریخی و هنری با استفاده از علوم و تکنولوژی و بر اساس زیباشناختی و شناخت محتوایی، فنی و تاریخی، با حفظ اصالت و هویت اثر بخش حفاظت و مرمت آثار فرهنگی تاریخی است و واحد حفاظت و مرمت آثار فرهنگی، تاریخی و تزئینات وابسته به معماری مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد با این رویکرد در مجموعه سعدآباد به صورت مستمر فعالیت میکند.
نظر شما