پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

برای اولین بار پس از استعفای جنجالی؛

سعد الحریری با پادشاه عربستان دیدار و گفتگو کرد

سعد الحریری با پادشاه عربستان دیدار و گفتگو کرد

نخست وزیر لبنان که به عربستان سفر کرده است با پادشاه این کشور دیدار کرد، این اولین سفر الحریری به عربستان بعد از ماجرای استعفای جنجالی او در نوامبر ۲۰۱۷ است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الاخباریه عربستان، «سعد الحریری» نخست وزیر لبنان که بامداد امروز وارد عربستان شده بود با «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه این کشور دیدار کرد.

شبکه خبری الاخباریه گزارش داد که در این دیدار روابط دو جانبه عربستان و لبنان و آخرین تحولات لبنان مورد بررسی قرار گرفته است.

این اولین بار بعد از ماجرای استعفای جنجالی الحریری است که او در پی دعوت رسمی به عربستان بازگشته و با مسئولان سعودی دیدار می کند. نخست وزیر لبنان در نوامبر سال ۲۰۱۷ در سفری از پیش تعیین نشده به عربستان سفر کرده بود و روز ۴ نوامبر به صورت ناگهانی ضمن انتقاد از ایران و حزب الله لبنان استعفا داده بود.

جنجال استعفای عجیب سعد حریری به بحرانی بین المللی تبدیل شده بود و بسیاری از چهره های سیاسی ارشد لبنانی از جمله سید حسن نصر الله دبیرکل حزب الله لبنان و میشل عون رئیس جمهوری این کشور تأکید کرده بودند که حریری در عربستان بازداشت شده است.

تا اینکه نهایتا بعد از چند هفته کش و قوس و با دخالت و میانجیگری فرانسه، سعد الحریری عربستان را ترک کرد و ۲۱ نوامبر به کشورش بازگشت. الحریری بعد از بازگشت از عربستان استعفای خود را پس گرفت.

با توجه به همزمانی ماجرای استعفای الحریری و بازداشت او در عربستان و موج دستگیری شاهزاده ها و مسئولان سعودی به وسیله محمد بن سلمان به اتهام فساد مالی، برخی منابع گزارش داده بودند که حریری هم که دارایی های زیادی در عربستان دارد در همین راستا بازداشت شده بود.

کد خبر 4239819

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha