پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۵ اسفند ۱۳۹۶، ۹:۰۸

گزارش هواشناسی؛

بارش باران در ۲۲استان کشور طی امروز و فردا/ برف در ارتفاعات البرز

بارش باران در ۲۲استان کشور طی امروز و فردا/ برف در ارتفاعات البرز

سازمان هواشناسی از ورود موج بارشی کم دامنه به کشور خبر داد که براساس آن در بیشتر استانهای کشور بارش باران و وزش باد طی امروز و فردا قابل پیش بینی است.

احد وظیفه در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آخرین نقشه های پیش یابی هواشناسی گفت: امروز و فردا موج کم دامنه ای از تراز میانی جو عبور می کند و سبب افزایش ابر، بارش باران، گاهی رعد و برق و وزش باد در استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، قزوین، زنجان، کردستان، کرمانشاه، لرستان، همدان، مرکزی، البرز، تهران، قم، شرق سمنان، شمال خوزستان و به شکل خفیف‌تری در برخی مناطق استانهای ایلام، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و خراسان رضوی، جنوبی و شمالی می شود.

وی ادامه داد: همچنین طی سه شنبه و چهارشنبه با شمالی شدن جهت باد، روی دریای خزر و نفوذ هوای خنک به سواحل دریای خزر، ابرناکی، وزش باد، کاهش دما و بارش باران در استانهای اردبیل، گیلان، مازندران و گلستان و در ارتفاعات البرز بارش برف پیش بینی می شود.

کد خبر 4244593

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha