پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ اسفند ۱۳۹۶، ۹:۴۹

استاندار کردستان:

نقش آفرینی سازمان های مردم نهادبرای برگزاری مراسم نوروز ضروری است

نقش آفرینی سازمان های مردم نهادبرای برگزاری مراسم نوروز ضروری است

سنندج - استاندار کردستان گفت: فرهنگ‌سازی و تامین امنیت نوروز باید به گروه‌های مردم‌نهاد سپرده شود و سمن‌ها با طرح‌های خلاقانه، نظم و کنترل مراسم نوروزی در کردستان را اداره کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه اطلاع‌ رسانی استانداری کردستان، بهمن مرادنیا گفت:‌ نوروز برای تمامی مردم کردستان یک فرصت فرهنگی و اقتصادی است که ضمن معرفی فرهنگ غنی کردستان، منافع مادی حاصل از درآمدهای گردشگری را بتوانند برای خود و منطقه جذب کنند.

وی گفت: این امر نیازمند فرهنگ‌سازی صحیح و تقویت زیرساخت‌های پذیرایی از گردشگران است که بخشی از آن وظیفه دولت و نهادهای متولی و بخشی دیگر به عملکرد مردم مربوط می‌شود.

مرادنیا افزود: خوشبختانه در سال‌های اخیر کردستان به عنوان منطقه‌ای جذاب از نظر گردشگری و ایران‌گردی شناخته شده است و بسیاری از مردم ایران و گردشگران خارجی نیز مشتاق سفر به کردستان هستند و این به عملکرد و روحیه خوب مردم مهربان و مهمان‌نواز کردستان در سال‌های اخیر و شناخت مفاهیم و اهمیت جذب گردشگر بازمی‌گردد.

استاندار کردستان گفت: ما معتقد به کم کردن دخالت دولت در بسیاری از امور و سپردن آن به دست خود مردم هستیم و فرهنگ‌سازی و تامین امنیت نوروز نیز از مباحثی است که معتقدیم مردم بهتر از هر نیرویی می‌توانند آن را به خوبی اجرا و اداره کنند.

وی افزود: در این زمینه از تمامی سازمان‌های مردم‌نهاد، فرهنگیان، هنرمندان، ریش‌سفیدان و عقلا و شخصیت‌های شناخته شده کردستان دعوت می‌کنیم که برگزاری نوروزی باشکوه و بانشاط و در شأن مردم کردستان را بر عهده بگیرند و برای پاسداشت و سلامت و امنیت آن فرهنگ‌سازی و تلاش کنند.

مرادنیا گفت: مردم خودشان بهتر می‌دانند که برخی ضدفرهنگ‌ها مانند همین نارنجک انداختن و انفجار مربوط به آیین‌های کردستان نیست و ضدفرهنگ‌هایی وارداتی است که جز ایجاد خسارت مادی و روانی و خدشه‌دار کردن چهره فرهنگی کردستان چیزی ندارد.

وی عنوان کرد: این وظیفه گروه‌های مردمی و رسانه‌هاست که در این راه و حذف این ضدفرهنگ و جایگزین کردن آن با حرکت‌های ثمربخش و خلاقانه و در راستای منافع عمومی اقدام و روشنگری کنند.

وی افزود: ما به عنوان مدیریت اجرایی دولت و خدمتگزار مردم بر این عقیده هستیم که باید نظم و کنترل و اداره مراسم نوروزی به سمن‌ها و گروه‌های مردمی سپرده شده و آنها مطابق با منافع مردم و منطقه در شهرها و روستاهای مختلف استان و با طرح‌های ابتکاری و خلاقانه و با نگاه تکریم مهمانان و گردشگران و نمایش چهره‌ای فاخر از کردستان اقدام نمایند.

استاندار کردستان گفت: در این راه، دولت و ارگان‌های دولتی همچنان که یادآوری شده همراه مردم و حامی مردم و پشتیبان گروه‌های مردم‌نهاد خواهند بود تا ان‌شاءالله نوروزی شایسته، باشکوه و درخورنام کردستان به عنوان استانی فرهنگی داشته باشیم.

کد خبر 4248587

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha