پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۶:۳۱

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان خبرداد:

اسکان میهمانان فرهنگی در استان کردستان رشد۹۸ درصدی داشته است

اسکان میهمانان فرهنگی در استان کردستان رشد۹۸ درصدی داشته است

سنندج - مدیر کل آموزش و پرورش استان کردستان گفت: در تعطیلات نوروز امسال نسبت به سال گذشته تعداد میهمانان نوروزی پذیرش شده در این استان ۹۸ درصد افزایش داشته است‌.

رشید قربانی در گفت و گو با خبرنگارمهر به آمار پذیرش مهمانان نوروزی امسال اشاره کرد و گفت: از آغاز پذیرش میهمانان فرهنگی تا پایان روز سیزدهم فروردین ماه امسال ۱۲ هزار و ۷۲۱ خانوار در مراکز اقامتی آموزش و پرورش اسکان داده شدند.

وی تعداد نفرات خانوارهای مذکور را ۵۹ هزار و ۹۲۲ نفر ذکر کرد و اظهارداشت: این تعداد شامل ۱۵۰ هزار نفر روز میهمان بودند.

وی با بیان اینکه امسال شاهد استقبال بیشتر میهمانان فرهنگی از سفر به کردستان بودیم، بیان کرد:  نسبت به سال گذشته در نوروز امسال میزان پذیرش و اسکان میهمانان فرهنگی در مراکز اقامتی آموزش و پرورش ۹۸ درصد افزایش داشته است.

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان تعداد مراکز پذیرش مسافران فرهنگی نوروز امسال در استان را ۱۶ مرکز خواند و افزود:  در نوروز امسال ۱۷۲ مدرسه با یک هزار و ۲۹۸ کلاس میهمانان فرهنگی اسکان داده شدند.

کد خبر 4262193

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha