به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام نیا ظهر پنج شنبه در شورای اداری استان همدان با بیان اینکه همه ما باید در جهت اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی و استفاده از همه ظرفیتها تلاش کنیم، گفت: علی رغم همه مشکلات و کمبودها، در استان همدان به صورت جهادی عمل شده است.
وی بابیان اینکه سال ۹۶ در استان همدان در حوزه های مختلف بهتر از خیلی از استان ها عمل شد، گفت: تمام اقدامات در سایه وحدت، همدلی و هم نوایی اتفاق افتاد.
بهرام نیا با تاکید بر اینکه با همنوایی نمایندگان و مدیران و سختکوشی های استاندار، نهاوند برای ۴ پروژه ملی در بودجه ۹۷ اعتبار گرفت، گفت: باید برای توسعه استان همدان با وحدت و همدلی تلاش کنیم.
وی با بیان اینکه نخستین پروژه ایستگاه راهآهن و ایجاد خط راهآهن و یکی دیگر از پروژهها سد گرین نهاوند بود که اعتبار ملی گرفت، افزود: همه مدیران استان طی سال گذشته برای پیشبرد امور کمک کردند.
وی یادآور شد: برای پروژه فاضلاب شهرستان نهاوند ۱۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که ۷ میلیارد تومان پول گذاشتیم و ۳ میلیارد تومان آن از منابع وزارتخانه داده می شود و امسال پروژه به پایان خواهد رسید
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه پیشرفت پروژه های عمرانی نهاوند در سال گذشته بسیار خوب بوده است، ادامه داد: با پیگیری و تلاش های انجام شده، استان همدان از شبکه های ملی و بین المللی صدا و سیما معرفی می شود.
وی با بیان اینکه عزت و اقتدار ایران در کلام مقام معظم رهبری و نامگذاری سال عینیت پیدا می کند، از استاندار و مدیر کل میراث فرهنگی استان برای برگزاری برنامه های نوروزی قدردانی و ابراز امیدواری کرد: با همین آمادگی به استقبال رویداد همدان ۲۰۱۸ برویم.
بهرامنیا تاکید کرد: باید برنامه های رویداد گردشگری «همدان ۲۰۱۸» را بین همه شهرستانها و به خصوص شهرستان هایی که ظرفیت بالقوه گردشگری دارند، تقسیم کرد.
نظر شما