قاسم سلیمانی دشتکی روز یکشنبه در دیدار نوروزی با مدیران دستگاه های اجرایی اظهار داشت: ۷۰۰ میلیارد تومان منابع اشتغال روستایی به استان تخصیص پیدا کرده که باید از این فرصت کم نظیر استفاده بهینه داشته باشیم.
وی افزود: امسال باید از نظر اشتغالزایی یک سال طلایی برای استان باشد زیرا میزان بیکاری استان حدود ۲۰ هزار نفر است که می توان برای رفع آن اقدام اساسی انجام داد.
وی تاکید کرد: باید الگوی کشت استان را اصلاح کنیم و به سمت صنایع تبدیلی حرکت کنیم، فرصت های سرمایه گذاری در ایلام بسیار زیاد است.
استاندار ایلام اضافه کرد: دستگاه های اجرایی آموزش نیروی انسانی را با جدیت دنبال کنند، دستگاه های اجرایی پرداخت ها به پرسنل را با دست و دل بازی و عادلانه انجام دهند.
هیچ دستگاهی حق مراوده با برخی دستگاه ها را ندارد
سلیمانی دشتکی گفت: مدیران استانی با مسئولان ملی در تمام سطوح مذاکره و امورات استان را پیگیری کنند، با استفاده درست از تسهیلات اشتعالزا می توانیم تحولی در زمینه اشتغال استان بوجود آوریم.
وی تاکید کرد: مدیر باید مجری برنامه های دولت باشد، افراد مخالف برنامه های دولت نمی توانند مدیر دولت باشند.
وی گفت: با مدیران دستگاه های جهاد دانشگاهی، دانشگاه آزاد، حج و زیارت که بدون هماهنگی با استانداری ابلاغ آنها داده شده، کار ندارم و هیچ دستگاهی حق مراوده با آنها ندارد.
سلیمانی دشتکی اظهار کرد: اگر وزیری و مدیری بدون هماهنگی وارد استان شود و با دیگران هماهنگ کرد من با او کاری ندارم و با او در استان همراه نخواهم بود.
نظر شما