پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۱:۴۹

معاون اقتصادی استانداری قزوین:

مجتمع گلخانه ای ۷۰ هکتاری در تاکستان احداث می شود

مجتمع گلخانه ای ۷۰ هکتاری در تاکستان احداث می شود

قزوین- معاون اقتصادی استانداری قزوین گفت: به منظور افزایش بهره وری در تولیدات کشاورزی و مدیریت منابع آبی مجتمع بزرگ گلخانه ای به مساحت ۷۰ هکتار در تاکستان احداث می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر حبیبی معاون اقتصادی استانداری قزوین روز چهارشنبه از چند واحد تولیدی، کشاورزی و صنعتی در استان قزوین بازدید کرد.

منوچهر حبیبی ابتدا از مجتمع در دست احداث گلخانه ای در نودهک تاکستان بازدید کرد و گفت: این مجتمع در زمینی به مساحت ۷۰ هکتار ساخته می شود و با راه اندازی انبرای ۱۲۳ نفر شغل ایجاد می شود.

حبیبی تصریح کرد: با ایجاد زیرساخت های مجتمع گلخانه ای امیدواریم بتدریج واحدهای گلخانه ای در آن مستقر شوند.

معاون اقتصادی استاندار قزوین بیان کرد: در شرایطی که با کمبود اب مواجهیم و باید منابع ابی را مدیریت کنیم حرکت به سمت توسعه مجتمع های گلخانه ای در اولویت برنامه های استان قرار دارد.

وی یادآورشد: با توسعه کشت گلخانه ایذ امیدواریم گام ارزشمندی در بهره وری و کاهش هزینه های تولید و استفاده مناسب از زمین برای تولیدات کشاورزی برداشته شود.

حبیبی همچنین از واحد پرورش پولت مرغ تخمگذار در تاکستان بازدید کرد.

وی در این بازدید گفت: این مجتمع در زمینی به مساحت ۳۰ هکتار و در۴ فاز با سرمایه گذاری بخش خصوصی و تعاونی با حمایت جهاد کشاورزی و بانک های عامل استان راه اندازی می شود.

وی افزود: فاز اول این مجتمع با ظرفیت ۵۰۰ هزار قطعه پولت مرغ تخمگذار تا پایان سالجاری آماده افتتاح می شود و با تکمیل آن برای ۴۰۰ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد می شود.

معاون اقتصادی استاندار تصریح کرد: این مجتمع ظرفیت دو میلیون قطعه پولت مرغ تخمگذار دارد که برای ساخت آن ۲۵ میلیارد تومان هزینه می شود.

وی اضافه کر: برای جذب سرمایه گذارفراخوان داده شده و امیدواریم با ساخت این مجتمع زمینه حل مشکل بیکاری مردم منطقه نیز در تاکستان مهیا شود.

کد خبر 4280735

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha