پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۸:۳۹

رییس انجمن سینماداران به مهر گفت:

اکران ۱۰ هفته ای فیلم ها در سینماهای زیرگروه/ تخلفی نشده است

اکران ۱۰ هفته ای فیلم ها در سینماهای زیرگروه/ تخلفی نشده است

رییس انجمن سینماداران با اشاره به اینکه تخلفی در نمایش فیلم های تازه اکران شده صورت نگرفته است، بیان کرد سینماهای زیرگروه تا ۱۰ هفته مجاز به نمایش فیلم ها هستند.

محمد قاصد اشرفی رییس انجمن سینماداران در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ابراز نارضایتی برخی از تهیه کنندگان فیلم هایی که به تازگی به چرخه اکران آمده اند در مورد اکران نامناسب فیلم ها و اختصاص سانس های اندک در برخی از سالن ها گفت: جلسه هفتگی انجمن در هفته جاری هنوز برگزار نشده است تا مساله اعتراض صاحبان فیلم هایی که تازه اکران شده اند مورد بررسی قرار گیرد.

وی ادامه داد: مساله این است که تعدادی از فیلم هایی که در اکران نوروزی ۹۷ روی پرده سینماها رفته اند با استقبال خوبی در گیشه همراه بوده اند و فروش بسیار خوبی را تجربه کرده اند، به همین دلیل بسیاری از سینماها ترجیح می دهند اکران این فیلم ها را ادامه دهند.

رییس انجمن سینماداران بیان کرد: بر اساس آیین نامه شورای صنفی نمایش در سال جاری، سقف نمایش فیلم ها در سرگروه های سینمایی ۶ هفته است. درست است که این زمان به پایان رسیده است اما همچنان فروش این آثار در سینماها خوب است و نمایش آن در سینماها ادامه دارد.

قاصد اشرفی توضیح داد: البته سینماهای سرگروه فیلم ها را تعویض کرده اند و اکران این آثار طبق روال همیشگی در حال انجام است اما سینماهای زیرمجموعه سرگروه می توانند آثار سینمایی را در صورت فروش مناسب تا ۱۰ هفته نمایش دهند.

وی در پایان گفت: این نوع از اکران، تخلف به شمار نمی رود و سینماها بر اساس قوانین آیین نامه اکران اقدام کرده اند.

کد خبر 4288601

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha