پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ خرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۵۸

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی خبر داد؛

احتمال شکل گیری توده غباردرغرب کشور/بارش شدیدباران دربرخی استانها

احتمال شکل گیری توده غباردرغرب کشور/بارش شدیدباران دربرخی استانها

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از بارش شدید باران در برخی استان ها خبر داد.

 به گزارش خبرگزاری مهر، احد وظیفه  بر اساس تحلیل آخرین نقشه های پیش‌یابی هواشناسی گفت:با ادامه فعالیت سامانه بارشی امروز در شمال غرب ، غرب ، دامنه‌های جنوبی البرز و بخش‌هایی از مرکز کشور رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود، همچنین امروز بارش‌ها در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی،‌ برخی نقاط اردبیل و ارتفاعات البرز شدت بیشتری خواهد داشت. از بعداز ظهر امروز با شکل‌گیری جریانات جنوبی در سواحل دریای خزر افزایش دما حدود  ۴تا ۷ درجه‌ای پیش‌بینی می‌شود و وزش باد جنوبی در سواحل غربی خزر و اردبیل دور از انتظار نخواهد بود.

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت: این سامانه فردا (جمعه ۱۱ خرداد) در غرب، دامنه های جنوبی البرز، بخش‌هایی از شمال غرب، مرکز و تا اواخر وقت این روز در شمال شرق کشور فعال بوده و سبب رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی در این مناطق خواهد شد.

وظیفه با اشاره به اینکه شدت بارش باران در روز جمعه در ارتفاعات البرز در شمال قزوین، البرز، تهران و سمنان خواهد بود، گفت: روز شنبه (۱۲ خرداد) با تقویت جریانات شمالی در استان‌های شمالی دریای خزر کاهش ۵ تا ۷ درجه‌ای دمای هوا پیش بینی می‌شود. همچنین رگبار و رعد و برق و در برخی نقاط این استان‌ها وزش باد شدید خواهیم داشت. افزون بر این در روز شنبه در شمال شرق،  بخش‌هایی از شمال غرب، دامنه‌های جنوب البرز و غرب کشور رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقتی رخ خواهد داد.

وی همچنین با بیان اینکه طی سه روز آینده شرق دریای عمان و بخش های مرکزی خلیج فارس مواج خواهد بود، گفت: در سه روز آینده احتمال شکل گیری توده غبار روی کشور عراق و نفوذ آن به مرزهای غرب و جنوب غرب کشور وجود خواهد داشت.

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در پایان درباره شرایط آب و هوای تهران طی دو روز آینده گفت: تهران فردا (۱۱ خرداد) نیمه ابری در بعدازظهر افزایش ابر، گاهی وزش باد شدید و رگبار و رعدو برق پیش‌بینی می‌شود. بیشترین و کمترین دمای تهران در روز آینده ۳۳ و ۲۰ درجه سانتیگراد خواهد بود. همچنین تهران در روز شنبه ۱۲ خرداد کمی ابری در بعدازظهر افزایش ابر، گاهی رگبار و رعد و برق همراه با افزایش باد با بیشترین و کمترین دمای ۳۲ و ۱۹ درجه سانتیگراد خواهد بود.

کد خبر 4311046

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha