پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۰ خرداد ۱۳۹۷، ۲۱:۱۱

نماینده شهرستان های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی خبر داد:

هدفگذاری توسعه شاخص های خدمات رسانی در استان

هدفگذاری توسعه شاخص های خدمات رسانی در استان

یاسوج- نماینده شهرستان های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه شاخص های خدمات رسانی از جمله هدفگذاری ها برای ارائه بهتر خدمات در استان است.

به گزارش خبرنگار مهر، غلام محمد زارعی بعد از ظهر پنجشنبه در آیین افتتاح پروژه مجتمع آبرسانی به ۱۰ روستا افزود: شاخص های خدماتی و توسعه زیرساختی استان نسبت به زمان گذشته رشد کرده و باید برای رساندن خدمات رسانی به نقطه مطلوب تلاش کرد.

زارعی با بیان اینکه در حوزه راه روستایی، بهسازی، آسفالت و خدمات رسانی در حوزه های آب، برق و گاز اقدامات مناسبی انجام شده است، ابراز داشت: در حوزه آب رسانی نیز پروژه های مختلفی اجرایی و به بهره برداری رسیده است.

نماینده بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی گفت: از جمله اهداف مورد نظر، آبرسانی به مناطق مختلف در قالب مجمتع های آبرسانی و تحقق عدالت در برخورداری از خدمات است.

زارعی با اشاره به ایجاد چندین مجتمع آبرسانی در استان، تصریح کرد: ایجاد مجتمع های آبرسانی مدیریت مناسب حوزه آب را میسر خواهد کرد.

وی به کیفیت بالای آبرسانی به ۱۰ روستای شهرستان های بویراحمد و دنا اشاره کرد و افزود: ‌پروژه آبرسانی به ۱۰ روستا از آب کیفیت بالایی برخوردار بوده و مطالعات مناسبی در این حوزه انجام شده است.

زارعی با بیان اینکه وضعیت اقتصادی کشور به شکل مطلوبی نیست، ابراز داشت: با این وجود، استان کهگیلویه و بویراحمد که پیش از انقلاب محرومیت های تاریخی را در خود دیده است، می تواند با ساختن و آباد شدن، سندی افتخاری برای نظام باشد.

وی افزود: تلاش ها برای توسعه همه جانبه استان آغاز شده و خروجی های مناسبی نیز محقق شده است.

کد خبر 4311156

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha