پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ خرداد ۱۳۹۷، ۱۳:۲۲

استاندار ایلام:

پروژه های اقتصاد مقاومتی باید متناسب با نیاز هر شهرستان باشد

پروژه های اقتصاد مقاومتی باید متناسب با نیاز هر شهرستان باشد

ایلام - استاندار ایلام تاکید کرد: پروژه های اقتصاد مقاومتی باید متناسب با نیازها و ظرفیت های هر شهرستان باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی دشتکی روز چهارشنبه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: نباید انتظار داشته باشیم برخی پروژه ها که در یک منطقه دارای مزیت نیست، موفق بوده و منجر به اشتغال زایی شوند.

وی افزود: هر منطقه و شهرستانی استعداد خاص خود را دارد، باید با شناسایی این مزیت ها پروزه های جدیدی را تعریف تا به رونق این مناطق کمک کنیم.

استاندار ایلام گفت: پذیرفتنی نیست در حالیکه دولت با تخصیص اعتبار مناسب در قالب اشتغال فراگیر و روستایی اهتمام جدی به رونق کسب و کار دارد، نتوانیم آن را در استان جذب کنیم.

سلیمانی دشتکی از متولیان به  ویژه اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی که تسهیلات اشتغال فراگیر و روستایی را مدیریت می کند، خواست پروژه جدید توجیه دار را تعریف و به جوانان اطلاع رسانی لازم برای شغل مورد نظرشان انجام دهند.

استاندار ایلام گفت: باید بسیاری از پروژه های ارزان قیمت پایین دستی پتروشیمی صنایع بسته بندی و تکمیلی، صنعت نفت و گاز، مجتمع های گردشگری، بین راهی، طرح های توریستی در اطراف مسیر سد سیمره و سد ایلام تعریف کنیم.

اقتصاد مقاومتی به دنبال خروج واحدها از رکود است

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نیز در این نشست گفت: اقتصاد مقاومتی به دنبال خروج واحدها از رکود است به همین دلیل به واگذاری پروژه های نیمه تمام دولتی به بخش خصوصی بر اساس قانون تاکید زیادی دارد.

رحمت الله قیصوری اظهار کرد: پروژه های برجسته استان باید پیگیری و به سرانجام برسند، توسعه صادرات غیر نفتی، توسعه شرکت های دانش بنیان، افزایش بهره وری، بحث استفاده بهینه از منابع و ... باید پیگیری شود.

کد خبر 4325967

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha