پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ دی ۱۳۸۵، ۱۳:۰۸

نخست وزیر ژاپن و صدراعظم آلمان درباره برنامه هسته ای ایران رایزنی کردند

نخست وزیر ژاپن شب گذشته در برلین با صدراعظم آلمان درباره برنامه هسته ای صلح آمیز ایران بحث و تبادل نظر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اینترنتی دولت آلمان،"شینزو آبه " در دیدار شب گذشته خود با " آنجلا مرکل " گفت  : برنامه هسته ای ایران برای امنیت بین المللی از اهمیت بسزایی برخوردار است .

آبه مدعی شد: قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره پرونده هسته ای ایران پیام بزرگی را برای این کشور به همراه داشت .

وی همچنین خاطر نشان کرد : جامعه بین المللی باید در مسیر متقاعد کردن ایران به توقف فعالیت غنی سازی اورانیوم همکاری های لازم را انجام دهد .

نخست وزیر ژاپن با بیان اینکه حل مسالمت آمیز موضوع هسته ای ایران ضرورت دارد ، گفت : ما همچنان تمام سعی خود را برای تحقق این امر به کار می گیریم .  

" مرکل " نیز در این باره تصریح کرد : من در دیدار اخیر خود با " جرج بوش " رئیس جمهوری آمریکا نیز درباره قطعنامه شورای امنیت علیه ایران گفتگو کردم . به عقیده من این قطعنامه ایران را متوجه کرد که باید پیام جامعه بین المللی را جدی تلقی کند .

وی افزود : من همچنین سعی دارم با رئیس جمهوری چین که به تازگی " علی لاریجانی " مقام ارشد مذاکره کننده هسته ای ایران با وی دیدار کرده، به گفتگو بپردازم .

کد خبر 433099

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha